Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is al een aantal jaar een van de locaties van het Nederlands Film Festival. Tijdens het Nederlands Film Festival, dit jaar van 21 t/m 30 september, zie het beste van eigen bodem: van documentaire tot digitale cultuurproducties, van animatie tot populaire speelfilms.

Alles draait om contact op de 42e editie van het Nederlands Film Festival. Ontmoet filmmakers en ga met hen in gesprek, bekijk als eerste het nieuwste van eigen bodem en beleef film op unieke wijze. Zie, voel en proef de festivalsfeer in de bioscopen, filmtheaters, cafés en online tijdens een van de vele premières, filmvertoningen en events.

Op deze pagina vind je wat er tijdens het Nederlands Film Festival in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht te zien en te doen is.

Studentencompetitie

Studentencompetitie in Kinepolis Jaarbeurs

Het NFF is voor veel eindexamenstudenten van audiovisuele opleidingen de eerste gelegenheid waarop ze hun productie aan een groot publiek presenteren. Ook dit jaar vertonen we een keuze uit eindexamenproducties van de film- en kunstacademies.

NFF bezoeker in wit gekleed wijst naar links

Plan je bezoek

Je bezoek aan het Nederlands Film Festival in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht of een van de andere locaties plannen? Plan je bezoek of koop tickets voor het volledige programma via onderstaande knoppen