Festivalhart 2018

De Winkel van Sinkel keert terug als Festivalhart van het Nederlands Film Festival. Het bruisende Festivalhart is geopend van donderdag 27 september tot en met donderdag 4 oktober 2018. Elke dag biedt NFF in de Winkel van Sinkel de dagelijkse talkshow, gepresenteerd door Art Rooijakkers afgewisseld door Eva Cleven, genieten van een speciaal filmdiner, dansen tijdens het NFF Filmfeest, luisteren naar (live) muziek van Utrechts talentplatform De Coöperatie en de bijzondere gevellichtkunst van Utrechts kunstenaarscollectief LiGHT-UP bewonderen.

 • NFF Talkshow

  Vrijdag 28 sept t/m woensdag 3 okt, vrij toegankelijk,  22:15 – 23:00.
  Dit jaar wordt de NFF Talkshow gepresenteerd door Art Rooijakkers en Eva Cleven. Voor Cleven, presentator van o.a Het Klokhuis, is het haar eerste talkshow voor het NFF. Rooijakers host de Talkshow van vrij 28 sept t/m ma 1 okt en Cleven op di 2 en wo 3 okt.

 • NFF Filmfeest

  Zaterdag 29 sept, tickets: €15, 23:00 – 04:00.
  Het Festivalhart leent zich ook dit jaar voor een groots Filmfeest op zaterdagavond. Er is een spetterend optreden van de filmband The Jodie Foster Xperience & Friends die bestaat uit filmmakers en acteurs, DJ/acteur Egbert-Jan Weeber en DJ El Maria.

  Bestel nu je tickets
 • Muziek!

  Net als vorig jaar programmeert het NFF met Utrechts talentplatform De Coöperatie dagelijks upcoming artiesten in het NFF Festivalhart. Onder meer Faradays, Kypski, Massi, Prace, Rabel en Sured komen op het podium van de Winkel van Sinkel.

   

 • Festivalhart

  27 sept – 5 okt, gehele dag geopend, Winkel van Sinkel: Oudegracht 158, Utrecht
  De Winkel van Sinkel aan de Oudegracht vormt tijdens het NFF de uitvalsbasis voor bezoekers met o.a. de festivalkassa en diverse programmaonderdelen. Ook kan men er genieten van een speciaal filmdiner, luisteren naar (live) muziek de gevellichtkunst van LiGHT-UP bewonderen.

 


Vanaf 3 september start de ticketverkoop voor alle evenementen van het festival. Voor die tijd kan je al tickets aanschaffen voor de avonden uit het Blikverruimers programma en publiekspremières op filmfestival.nl/voorverkoop