Festivalhart 2018

De Winkel van Sinkel was tijdens het Nederlands Film Festival 2018 het bruisende Festivalhart. In de Winkel van Sinkel kun je genieten van de NFF Talkshow, gepresenteerd door Art Rooijakkers afgewisseld door Eva Cleven, Je kon er eten, drinken, dansen tijdens het NFF Filmfeest, luisteren naar (live) muziek van Utrechts talentplatform De Coöperatie, interactieve installaties ondergaan en de bijzondere gevellichtkunst van Utrechts kunstenaarscollectief LiGHT-UP bewonderen.

 • NFF Talkshow

  De ideale festivaldagafsluiting, met Art Rooijakkers of Eva Cleven als enthousiaste gastheer of -vrouw, spraakmakende gasten en het heetste festivalnieuws. Kom gezellig langs in met monumentale festivalhart!

  Meer info
 • Muziek!

  Utrechts talentplatform De Coöperatie heeft voor een knallend muziekprogramma gezorgd in het NFF Festivalhart. Iedere dag kun je hier gratis van nieuwe muziek komen genieten.

  Bekijk de line-up
 • Interactieve installaties

  Zaterdag 29 en zondag 30 september van 12:00 – 17:00 uur is de virtual-reality kinderfilm DE ONTMOETING – MANFRED – PUMPKIN BREAD te zien in de Winkel van Sinkel. Verder beleef je zondag 30 september t/m donderdag 4 oktober van 14:30 – 22:00 uur drie interactieve installaties uit de NFF Studentencompetitie én de installatie JAN BOT, de eerste robotmedewerker van Eye die doorlopend video’s maakt van beelden uit het archief van Eye.

  Lees meer over NFF Interactive