Bibliotheek Neude

Bibliotheek Neude in Utrecht is sinds de opening in 2020 een van de locaties van het Nederlands Film Festival. Tijdens het Nederlands Film Festival, dit jaar van 21 t/m 30 september, bezoek je in Bibliotheek Neude Storyspace: het digitale cultuur-programma van het Nederlands Film Festival.

Alles draait om contact op de 42e editie van het Nederlands Film Festival. Ontmoet filmmakers en ga met hen in gesprek, bekijk als eerste het nieuwste van eigen bodem en beleef film op unieke wijze. Zie, voel en proef de festivalsfeer in de bioscopen, filmtheaters, cafés en online tijdens een van de vele premières, filmvertoningen en events.

Op deze pagina vind je een overzicht met alle digitale cultuurproducties die van donderdag 22 t/m donderdag 29 september te zien zijn in Bibliotheek Neude. Storyspace is doordeweeks en op zaterdag van 9:00 tot 21:00 geopend, en zondag van 10:00 tot 18:00.

Symbiosis

Symbiosis in Bibliotheek Neude

Zet je lichaam uit je hoofd en je zintuigen op scherp in deze virtual reality-ervaring. Dankzij een speciaal sensorenpak ervaar je hoe het is om een ander dier of plant te zijn. Niet alleen een kwestie van voelen, maar ook van ruiken en zelfs proeven.

Symbiosis is onderdeel van Storyspace in Bibliotheek Neude. Je kunt voor €5 een tijdslot boeken. De ervaring duurt 45 minuten.

NFF bezoeker in wit gekleed wijst naar links

Plan je bezoek

Je bezoek aan het Nederlands Film Festival in Bibliotheek Neude of een van de andere locaties plannen? Plan je bezoek of koop tickets voor het volledige programma via onderstaande knoppen