Ik wil…

Het NFF-programma is opgedeeld in vier pijlers: Zien, Verdiepen, Doen en Eren. Deze pijlers leiden je door de verschillende onderdelen van het NFF heen.

 • Zien

  Dit zijn de publiekspremières, speelfilms, documentaires, televisiedrama’s, interactieve projecten en korte films die je moet zien deze week. Raak niet uitgekeken op NFF 2018!

  Bekijk programma
 • Verdiepen

  De verdiepende slag wordt geslagen bij Gouden Kanshebber-vertoningen met uitgebreid nagesprek, tijdens de NFF Talkshow, tijdens de vertoningen van het Forum van de Regisseurs met uitgebreide inleidingen en nog veel meer.

  Bekijk programma
 • Doen

  Ga de gevellichtkunst bekijken van LiGHT-UP, ga dansen op live muziek van De Coöperatie of tijdens het NFF Filmfeest in het Festivalhart, doe mee met het 48 Hour Project waarbij je een film maakt in 48 uur. Genoeg te Doen op NFF 2018!

  Bekijk programma
 • Eren

  Op het NFF staan de Gouden Kalveren (de Nederlandse Oscars) centraal en worden nog meer Nederlandse filmprijzen uitgereikt. Bezoek bijvoorbeeld de Onthulling van de Gouden Tegels van de Beste Acteur en Actrice van 2017, of woon de prijsuitreiking van het Forum van de Regisseurs bij.

  Bekijk programma