Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het NFF. Jong (18+) en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom om mee te werken aan het mooiste filmfeest van Nederland! Elke editie zijn er zo'n 300 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies: van tickets verkopen en rode lopers leggen op de verschillende festivallocaties, tot het rondrijden van de sterren.

Aanmelden

Aanmelden als vrijwilliger voor het Nederlands Film Festival kan via onderstaande knop. Hiervoor heb je een Mijn NFF account nodig.

Een overzicht van de functies vind je onderaan deze pagina.

Mijn NFF

Word vrijwilliger

Wat bieden wij jou?

  • Een uniek kijkje achter de schermen bij het Nederlands Film Festival
  • Leuke werkervaring en een mooie toevoeging op je CV
  • De kans om nieuwe mensen te leren kennen met net zoveel enthousiasme voor film en het festival als jij
  • Toegang tot het reguliere programma
  • Toegang tot de speciale vrijwilligersvertoning
  • Het originele NFF T-shirt
  • Interessante trainingen

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent enthousiast, betrouwbaar en wil je inzetten om een geweldig festival neer te zetten
  • Je bent minimaal 28 uur beschikbaar in de periode van 21 t/m 30 september 2022

Functies

Fulltime functies

Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival en heb je ambitie om hier je werk van te maken? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voldoende tijd om te investeren in het festival, dan is een fulltime functie misschien iets voor jou. Om je goed voor te bereiden op deze functie en als leuke extra, krijg je voorafgaand aan het festival inhoudelijke trainingen. Omdat er bij deze functies veel verantwoordelijkheid komt kijken krijg je een vrijwilligersvergoeding voor elke gewerkte dienst.

Meld je je aan voor een van de onderstaande fulltime functies, dan ontvangen wij graag een korte motivatie en jouw CV via de mail. Nadat we deze ontvangen hebben, hoor je of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer uitleggen over de functie en je graag beter leren kennen.

Voor de fulltimefuncties krijg je als vrijwilliger een KEES training voorafgaand aan het festival. KEES is een cultuurvrijwilligersorganisatie. Zij verzorgen trainingen op maat, voor vrijwilligers.

Vrijwilligers grote groep Fotograaf Almicheal Fraay

Meld je nu aan

Voor de eerste keer vrijwilliger bij NFF?

Als je nog niet eerder vrijwilliger bent geweest bij het festival, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als fysiek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het festival en de verschillende functies waarvoor je je op kunt geven. Samen met jou zoeken we naar een geschikt team met werkzaamheden die bij jou passen.

Vrijwilligers

Contact

Voor vragen, opmerkingen en/of extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

NFF 2021

NFF bezoeker in wit gekleed wijst naar links

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.