Pers

Het beste van de Nederlandse film, series en digitale cultuur komt samen op de 42e editie van het Nederlands Film Festival in Utrecht van 21 t/m 30 september 2022.

Foto's

Hieronder vind je beeldmateriaal m.b.t. het Nederlands Film Festival. De foto’s zijn publicitair rechtenvrij te gebruiken mits in context van en onder naamsvermelding van ‘Nederlands Film Festival’ en de naam van de fotograaf (naam fotograaf te vinden op het label).

NFF 20210926 Utrecht Kinepolis The Spectacular 02 Ramon Mangold

Foto's downloaden

De foto's zijn hieronder als zip te downloaden. Naamsvermelding verplicht: © Nederlands Film Festival / Naam fotograaf (te vinden in de bestandsnaam). Foto’s van premièrefilms zijn via filmdepot te downloaden, of aan te vragen via publiciteit@filmfestival.nl.

Actrice Rifka Lodeizen houdt het Gouden Kalf omhoog

Videofragmenten

Videomateriaal met betrekking tot het Nederlands Film Festival, bijv. van het Gouden Kalveren Gala, is op aanvraag beschikbaar voor licentiëring via publiciteit@filmfestival.nl. Bekijk het beschikbare materiaal van het gala hier of op YouTube.

Gouden kalveren gala 2020

Publicaties

0 1000 750 b 0a8110e7 eaa3 08fc

Vragen over gebruik van materiaal?

Gouden Kalf

Persberichten ontvangen

Wil je persberichten van NFF ontvangen? Stuur via onderstaande knop een verzoek naar onze publiciteitsafdeling o.v.v. naam, e-mailadres en organisatie.

RM Gouden Kalveren Pers

Persberichten

Hier vind je een overzicht van alle persberichten van 2018 tot nu.

Shiny Gouden Kalveren

Logo's

Hier vind je alle actuele logo's van het Nederlands Film Festival.