Persaccreditatie

Het Nederlands Film Festival nodigt de pers uit om het festival te verslaan. Het NFF hanteert een Persprotocol en onderscheidt twee soorten persaccreditatie:

Persoonlijke NFF-perspas

Met een persoonlijke NFF-perspas kan toegang worden verkregen tot films en programmaonderdelen die plaatsvinden van vrijdag 24 september t/m zaterdag 2 oktober 2021. Deze perspas is met name bedoeld voor schrijvende pers. Aan de persoonlijke perspas zijn accreditatiekosten van €50,00 verbonden.

Algemene perspas

Met een algemene perspas kunnen de inloop op de rode loper en geselecteerde festivalevenementen worden verslagen t.b.v. een sfeerverslag. Deze pas wordt per dag verstrekt tijdens het filmfestival van vrijdag 24 september t/m zaterdag 2 oktober 2021, en geeft geen toegang tot films of programmaonderdelen. Deze pas is met name bedoeld voor RTV en fotografen.

Accreditatieaanvragen worden opgesplitst in 1) schrijvende media & research, 2) fotograferende pers en 3) RTV. Indien je aanvraag geaccrediteerd wordt, ontvang je een persoonlijke en/of algemene perspas.

Accreditatie aanvragen

Persaccreditatie aanvragen? Stuur een mail met je naam, medium en welk evenement je wilt bijwonen naar [email protected].

LET OP! Een aanvraag geeft geen garantie op accreditatie. Als je accreditatieverzoek wordt gehonoreerd ontvang je per e-mail de officiële accreditatietoekenning.