Huisregels bezoek festival

Het Nederlands Film Festival (NFF) hecht belang aan een veilige omgeving en respecteert het huisreglement/of de algemene voorwaarden van elke festivallocatie. Volg te allen tijde de aanwijzingen van het personeel van de locatie en het NFF op. Het NFF stelt zich niet aansprakelijk voor persoonlijke schade of schade en/of verlies van eigendommen tijdens je bezoek aan het festival.

COVID-19

Op alle locaties werkt het Nederlands Film Festival met protocollen die de richtlijnen en voorzorgsmaatregelen van het RIVM en de overheid volgen.

Ongewenst gedrag

Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Mocht je dit onverhoopt ervaren, informeer dan direct de NFF-locatiemanager.

Opnames

Wanneer je je in of in de omgeving van een festivallocatie bevindt, is het mogelijk dat je gefotografeerd of gefilmd wordt door het NFF of externe partijen met publicatie en verspreiding tot gevolg. Het is niet toegestaan om opnames te maken tijdens programma’s van het NFF tenzij daar toestemming voor is gegeven door de afdeling Pers & Publiciteit van het NFF.

Toegang

Zonder geldig ticket wordt de toegang geweigerd. Na aanvang van een programma wordt er geen toegang meer verleend. Zie ook de complete Algemene Voorwaarden hier.

Hartelijk dank voor je medewerking en geniet van je bezoek aan het NFF. Mocht je feedback hebben, stuur dan een e-mail naar info@filmfestival.nl.

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01