Nederlandse films in de bioscoop en on demand

Nederlandse films in de bioscoop bezoeken of bekijken op Netflix en andere on-demand platforms? Het NFF maakt je wegwijs in welke Nederlandse films en series je op dit moment kunt bekijken en waar. We lichten iedere week drie van onze favorieten voor je uit. Deze week door onze programmeur Claire van Daal:

 • DE LIBI

  7 letters en 1 uitroepteken: E N E R G I E ! In het verhaal, in de regie, de montage, de muziek… in álle disciplines. Daniel Kolf, Bilal Wahib en Oussama Ahammoud zijn namen van acteurs die onthouden moeten worden. Of beter: nog veel vaker gecast moeten worden.

  Tip: Lees hier ons interview met Bilal Wahib uit 2017!

  Bekijk op Biosagenda
 • TOM ADELAAR

  TOM ADELAAR (Gouden Kalf nominaties in de categorieën Beste Televisiedrama en Beste Acteur Televisiedrama) was een op vele fronten terechte hit op NFF 2018. Een verrassend scenario van Ashar Medina en een glansrol van Yannick Jozefzoon laten onder meer zien dat Nederlands televisiedrama ertoe doet.

  Bekijk op NPO Start
 • VALS

  VALS is spannend. Het gedoe van meiden onderling is herkenbaar en wordt sterk ingevuld door Abbey Hoes, Holly Mae Brood, Olivia Lonsdale en Romy Gevers. Niets is wat het lijkt. Lekker nagelbijten op de bank!

  Bekijk op Pathé Thuis

Laatste update: 18 juni 2019


Nederlandse films in de bioscoop en het filmtheater


Een greep uit NPO Start

Op Picl

Nieuw op Videoland

Nieuw op Netflix

Nieuw op Pathé Thuis

Korte films op filmfestival.nl

Het NFF zet iedere maand een nieuwe korte film online. Van een kort drama tot een komische stop motion-film. Jij kunt iedere maand kosteloos genieten van een Nederlandse productie. De nieuwste korte film staat voor je klaar.

Duik in het overzicht van korte films