Veel kijkplezier!

Geef de laatste dagen van 2021 extra glans en ontdek de films van nieuw Nederlands filmtalent die bekroond werden met de NFF Talent Awards. We bedanken je voor je steun en betrokkenheid, en wensen je een mooi 2022!

Still Viral

Viral

Na viral te zijn gegaan met een videoclip, leert twintiger Nina hoe haar identiteit haar kansen in het medialandschap beïnvloedt. In haar voordeel en haar nadeel.

Still Paralysed Nights

Paralysed nights

Beklemmende animatie over slaapverlamming: terwijl een meisje probeert te slapen verandert haar kamer in haar ergste nachtmerrie en weet ze niet meer wat boven of onder is.

Paralysed nights was t/m 10 januari 2022 te zien.

Still Verlangen

Verlangen

Verlangen gaat over een vader die door het binnenhouden van zijn tranen, steeds langer wordt en zo van zijn zoontje verwijderd raakt. Lukt het de jongen zijn vader te bereiken?

Still Science around us

Science around us

In deze korte film houdt dertiger Budi een moeilijk telefoongesprek met zijn Indonesische familie die niets mag weten van zijn seksuele geaardheid. Ondertussen ruimt hij in Nederland de restanten van een wild feest op.

Science around us verschijnt begin 2022 online op het kanaal van NPO 3Lab. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

NFF Thuis foto Momenttom

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven