Nu kijken

Het NFF maakt je wegwijs in welke Nederlandse films en series je op dit moment kunt bekijken en waar, en wat er nog meer aan komt. Want buiten dat we je iedere maand zelf een film aanbieden, zoeken we ook voor je uit waar je nog meer kan bekijken. Duik hieronder in het overzicht:

Iedere maand een gratis korte film

Het NFF zet iedere maand een nieuwe korte film online. Van een kort drama tot een komische stop motion-film. Jij kunt iedere maand kosteloos genieten van een Nederlandse productie. Het hele overzicht vind je hier.

De nieuwste korte films:

 • Nederlandse films in de bioscoop en On Demand

  Nederlandse films in de bioscoop bezoeken? Of bekijk je liever Nederlandse films op Netflix en andere on-demand platforms? Het NFF maakt je wegwijs in welke Nederlandse films en series je op dit moment kunt bekijken en waar.

  Bekijk het aanbod

    • De nieuwste trailers

     De nieuwste trailers vind je op het YouTube-kanaal van het Nederlands Film Festival. Zo blijf je op de hoogte van de laatste Nederlandse producties. Op het NFF Youtube-kanaal vind je niet alleen trailers, maar ook behind-the-scenes video’s, festivalreports, en opnames van de NFF Talkshow.

     Bekijk de nieuwste trailers

    • Grolsch Gouden Kalveren Gala

     Heb je de livestream van het Grolsch Gouden Kalveren Gala 2019 gemist of wil je hem nog een keer kijken? Bekijk de registratie via onderstaande button!

     Bekijk het Gala 2019