Nu kijken

Het NFF maakt je wegwijs in welke Nederlandse films en series je op dit moment kunt bekijken en waar, en wat er nog meer aan komt. Want buiten dat we je iedere maand zelf een film aanbieden,  zoeken we ook voor je uit waar je nog meer kan bekijken. Duik hieronder in het overzicht:

Iedere maand een korte film

Het NFF zet iedere maand een nieuwe korte film online. Van een kort drama tot een komische stop motion-film. Jij kunt iedere maand kosteloos genieten van een Nederlandse productie. Het hele overzicht vind je hier. De nieuwste korte film staat voor je klaar. Deze maand is dat THE REAL RAPUNZEL: Het meisje met de lange haren zit gevangen in een toren: het wachten is op de knappe prins die haar komt redden. Maar dan neemt het sprookje een onverwachte wending in deze ultrakorte animatiefilm.

De nieuwste toevoegingen:

Nu in bioscoop en On Demand

Het NFF maakt je wegwijs in welke Nederlandse films en series je op dit moment kunt bekijken en waar.

Bekijk de het aanbod

We lichten iedere week drie van onze favorieten voor je uit. Deze week uitgelicht door onze programmeur Claire:

 

 • BLOODY MARIE

  De ooit succesvolle striptekenares Marie Wankelmut woont op de Amsterdamse wallen. Drankzuchtig en als een ongeleid projectiel belandt ze tegenwoordig van het ene conflict in het andere. Een gruwelijk ontnuchterende gebeurtenis bij haar directe buren dwingt haar om in actie te komen en het roer om te gooien.

  Eigenzinnige en fantasievolle film van een bijzonder duo: Guido van Driel en Lennert Hillege.

  Bekijk op Biosagenda
 • LAYLA M.

  Intrigerend portret van een slimme Amsterdamse vwo-er die tot schrik van haar ouders en vriendinnen radicaliseert. Krachtig acteerdebuut in een film die het drama toont dat achter krantenkoppen schuilgaat.

  Film met Gouden Kalfwinnaars Nora El Koussour en Mohammed Azaay ontving wereldwijd lovende kritieken

  Bekijk op NPO Start
 • ANNE+

  Lang leve de lesbische liefde! Geen deprimerende problematiek, maar alledaags geluk en gedoe in het turbulente liefdesleven van een twintiger.

  Van een grootse feestelijke première in de Stadsschouwburg op NFF 2018 naar Tribeca Film Festival in New York eind april 2019.

  Bekijk op NPO Start

De nieuwste trailers

De nieuwste trailers vind je op het YouTube-kanaal van het Nederlands Film Festival. Zo blijf je op de hoogte van de laatste Nederlandse producties. Op het NFF Youtube-kanaal vind je niet alleen trailers, maar ook behind-the-scenes video’s, festivalreports, en opnames van de NFF Talkshow.

Bekijk de allernieuwste trailers


L’OR Gouden Kalveren Gala

Of je nou de livestream van het L’OR Gouden Kalveren Gala gemist hebt, of hem nog een keer wil kijken. Je vindt hem hier terug.

2018

Bekijk meer over het L’OR Gouden Kalveren Gala 2018

2017


Shortalkz Interviews

Diepte-interviews (in samenwerking met Shortcutz Amsterdam) met onder andere: Gijs Naber, Bero Beyer, Thekla Reuten, Mardou Jacobs, Susan Visser, Olivia Lonsdale, Hany Abu-Assad, Martin Koolhoven en Roel Reiné. Je bekijkt ze hier:


Nagenieten van NFF 2018

Dit was NFF 2018: vier Blikverruimers, ruim 275 films, verdiepende masterclasses, grensverleggende cinema, veel jonge talenten, VR-exposities en interactieve installaties, een bruisend NFF Festivalhart, de NFF Talkshow met Art Rooijakkers en Eva Cleven én de uitreiking van de Gouden Kalveren. We hebben genoten! Jij ook? Hieronder kun je nog even nagenieten met de NFF Aftermovie en dagelijkse video’s. Tot volgend jaar!

Bekijk de aftermovies