Nu kijken

Het NFF maakt je wegwijs in welke Nederlandse films en series je op dit moment kunt bekijken en waar, en wat er nog meer aan komt. Want buiten dat we je iedere maand zelf een film aanbieden, zoeken we ook voor je uit waar je nog meer kan bekijken. Duik hieronder in het overzicht:

Iedere maand een gratis korte film

Het NFF zet iedere maand een nieuwe korte film online. Van een kort drama tot een komische stop motion-film. Jij kunt iedere maand kosteloos genieten van een Nederlandse productie. Het hele overzicht vind je hier. De nieuwste korte film staat voor je klaar. Deze maand is dat HOT TEA: een getekende animatie waarin een man zich laat bedwelmen door de dampen van een glas hete thee. Juist als zijn genot zich opbouwt tot een sensueel hoogtepunt ligt een anticlimax op de loer.

De nieuwste korte films:

Nederlandse films in de bioscoop en On Demand

Het NFF maakt je wegwijs in welke Nederlandse films en series je op dit moment kunt bekijken en waar.

Bekijk het aanbod

We lichten iedere week drie van onze favorieten voor je uit. Deze week uitgelicht door onze programmeur Claire van Daal:

 


De nieuwste trailers

De nieuwste trailers vind je op het YouTube-kanaal van het Nederlands Film Festival. Zo blijf je op de hoogte van de laatste Nederlandse producties. Op het NFF Youtube-kanaal vind je niet alleen trailers, maar ook behind-the-scenes video’s, festivalreports, en opnames van de NFF Talkshow.

Bekijk de allernieuwste trailers


Nagenieten van NFF 2019

Dit was NFF 2019: vier Blikverruimers, talloze films, verdiepende masterclasses, grensverleggende cinema, veel jonge talenten, VR-exposities en interactieve installaties, een bruisend NFF Festivalhart, de Gouden Kalveren Talkshow met Art Rooijakkers én de uitreiking van de Gouden Kalveren. We hebben genoten! Jij ook? Hieronder zie je het festivaloverzicht en kun je nog even nagenieten met de dagvideo’s. Tot volgend jaar!

Bekijk het festivaloverzicht

 

Grolsch Gouden Kalveren Gala

Heb je de livestream van het Grolsch Gouden Kalveren Gala gemist of wil je hem nog een keer kijken? Bekijk de registratie via onderstaande knop!

Bekijk het Grolsch Gouden Kalveren Gala 2019