Nu kijken

Iedere maand een korte film

Het NFF zet iedere maand een nieuwe korte film online. Van een experimentele animatiefilm tot een komische stop motion-film. Jij kunt iedere maand kosteloos genieten van een Nederlandse productie. De nieuwste korte film staat al voor je klaar:

  • MUTE

    Opgewekte animatie over een wereld waarin iedereen het zonder mond moet stellen. Dan wordt bij bloederig toeval ontdekt dat een mond ontstaat door het maken van een snee in het gezicht.

    Bekijk de korte film van de maand
  • Film kijken?

    Wil je genieten van Nederlandse producties of ben je benieuwd naar meer korte films uit het diverse NFF-aanbod?

    Duik in het overzicht van korte films

De nieuwste filmtrailers

De nieuwste trailers vind je op het YouTube-kanaal van het Nederlands Film Festival. Zo blijf je op de hoogte van de laatste Nederlandse producties. Op het NFF Youtube-kanaal vind je niet alleen trailers, maar ook behind-the-scenes video’s, festivalreports, opnames van de NFF Talkshow en het L’OR Gouden Kalveren Gala.

Abonneer je op ons Youtube-kanaal


Shortalkz Interviews

Diepte-interviews (in samenwerking met Shortcutz Amsterdam) met onder andere: Gijs Naber, Bero Beyer, Thekla Reuten, Mardou Jacobs, Susan Visser, Olivia Lonsdale, Hany Abu-Assad, Martin Koolhoven en Roel Reiné. Je bekijkt ze hier:


Nagenieten van NFF 2018

Dit was NFF 2018: vier Blikverruimers, ruim 275 films, verdiepende masterclasses, grensverleggende cinema, veel jonge talenten, VR-exposities en interactieve installaties, een bruisend NFF Festivalhart, de NFF Talkshow met Art Rooijakkers en Eva Cleven én de uitreiking van de Gouden Kalveren. We hebben genoten! Jij ook? Hieronder kun je nog even nagenieten met de NFF Aftermovies en dagelijkse video’s. Tot volgend jaar!


L’OR Gouden Kalveren Gala

Bekijk hier het L’OR Gouden Kalveren Gala van 2017: