Nu kijken

Het NFF maakt je wegwijs in welke Nederlandse films en series je op dit moment kunt bekijken en waar, en wat er nog meer aan komt. Want buiten dat we je iedere maand zelf een film aanbieden, zoeken we ook voor je uit waar je nog meer kan bekijken. Duik hieronder in het overzicht:

Iedere maand een korte film

Het NFF zet iedere maand een nieuwe korte film online. Van een kort drama tot een komische stop motion-film. Jij kunt iedere maand kosteloos genieten van een Nederlandse productie. Het hele overzicht vind je hier. De nieuwste korte film staat voor je klaar. Deze maand is dat LEAVING PODGORICA: Davor zwerft rond in de straten van de troosteloze hoofdstad van Montenegro. Als hij Ana ontmoet, die nog wél droomt van een beter bestaan, is dat een eye opener.

De nieuwste toevoegingen:

Nu in bioscoop en On Demand

Het NFF maakt je wegwijs in welke Nederlandse films en series je op dit moment kunt bekijken en waar.

Bekijk het aanbod

We lichten iedere week drie van onze favorieten voor je uit. Deze week uitgelicht door onze programmeur Claire:

 

 • GOD ONLY KNOWS

  De nieuwe speelfilm van Mijke de Jong heeft een cast om je vingers bij af te likken: Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters in de rol van twee zussen en een broer. Boeiende familieperikelen te over.

  Bekijk op Biosagenda
 • AANMODDERFAKKER

  Met AANMODDERFAKKER maakte Michiel ten Horn een verpletterend speelfilmdebuut, in 2014 werden drie Gouden kalveren verzilverd door acteur Gijs Naber, scenarist Anne Barnhoorn en Pupkin-producenten Iris Otten, Sander van Meurs en Pieter Kuijpers.

  Bekijk op Netflix
 • BRAM FISCHER

  BRAM FISCHER: een indrukwekkend verhaal over het Rivoniaproces (1964), met indrukwekkende acteurs: Peter Paul Muller won met zijn titelrol het Gouden Kalf voor Beste Acteur en Sello Motloung was de eerste Zuid-Afrikaan die Nelson Mandela speelde. Regisseur Jean van de Velde schreef ook het met een Gouden Kalf bekroonde scenario.

  Bekijk op Videoland

De nieuwste trailers

De nieuwste trailers vind je op het YouTube-kanaal van het Nederlands Film Festival. Zo blijf je op de hoogte van de laatste Nederlandse producties. Op het NFF Youtube-kanaal vind je niet alleen trailers, maar ook behind-the-scenes video’s, festivalreports, en opnames van de NFF Talkshow.

Bekijk de allernieuwste trailers


L’OR Gouden Kalveren Gala

Of je nou de livestream van het L’OR Gouden Kalveren Gala gemist hebt, of hem nog een keer wil kijken. Je vindt hem hier terug.

2018

Bekijk meer over het L’OR Gouden Kalveren Gala 2018

2017


Shortalkz Interviews

Diepte-interviews (in samenwerking met Shortcutz Amsterdam) met onder andere: Gijs Naber, Bero Beyer, Thekla Reuten, Mardou Jacobs, Susan Visser, Olivia Lonsdale, Hany Abu-Assad, Martin Koolhoven en Roel Reiné. Je bekijkt ze hier:


Nagenieten van NFF 2018

Dit was NFF 2018: vier Blikverruimers, ruim 275 films, verdiepende masterclasses, grensverleggende cinema, veel jonge talenten, VR-exposities en interactieve installaties, een bruisend NFF Festivalhart, de NFF Talkshow met Art Rooijakkers en Eva Cleven én de uitreiking van de Gouden Kalveren. We hebben genoten! Jij ook? Hieronder kun je nog even nagenieten met de NFF Aftermovie en dagelijkse video’s. Tot volgend jaar!

Bekijk de aftermovies