ma 30 jul 2018

Vertoning HUISVROUWEN BESTAAN NIET tijdens Drijf In Openluchtbioscoop

Dobberend op de gracht, of veilig aan wal: geniet van een zwoele openluchtvertoning aan het water, gepresenteerd door Het Uitfeest, NFF, Pathé Utrecht, HAFF en IMPAKT! Op zondag 16 september keert op veler verzoek de Drijf In Openluchtbioscoop terug. Wanneer ’s avonds de zon langzaam wegzakt, wordt in de buitenlucht de filmkomedie HUISVROUWEN BESTAAN NIET van regisseur Aniëlle Webster vertoond.

Datum: 16 september 2018
Tijd: 20:30  23:00 uur
Locatie: de Weerdsluis
Kosten: gratis toegankelijk

Laat ons weten of je erbij bent!

Samen met Pathé presenteert het NFF de opgewekte komedie HUISVROUWEN BESTAAN NIET met o.a. Eva Van de Wijdeven, Jelka Van Houten en Loes Luca. Cabaretier en zanger Richard Kemper schreef het scenario dat grotendeels gebaseerd is op de theatervoorstelling De huisvrouwmonologen van Sylvia Witteman. Tussen de hectische gezinssituaties en dagelijkse beslommeringen door ervaren de hoofdpersonages dat huisvrouw zijn zo makkelijk nog niet is.

Voordat de hoofdfilm start, zijn er nog twee korte films te zien:

A DOUBLE LIFE
A DOUBLE LIFE is de nieuwe film van het Utrechtse animatiecollectief Job, Joris & Marieke, waarin een jong stel besluit de rollen om te draaien: de man wordt de vrouw en andersom. Studio Job, Joris & Marieke staat bekend om hun animatiefilms met een komisch-absurdistische insteek. Vorig jaar vierden ze hun tienjarig jubileum op het NFF.

HYPER-REALITY
Regisseur Keiichi Matsuda biedt met HYPER-REALITY een blik in een nabije toekomst. In deze, naar eigen zeggen, “concept film” versmelten fysieke en virtuele werelden tot een hybride omgeving waarin we continu verbonden zijn met andere mogelijke werkelijkheden. Matsuda zal hier dieper op ingaan tijdens zijn keynote op NFF 2018 getiteld The Future of The Screen (Our Brave New World Sessions).

Dus meer aan met je bootje, of neem plaats op de kade en ervaar een bijzondere voorproef, nog voordat het NFF écht is begonnen.

Laat ons weten of je erbij bent!