do 30 aug 2018

Haal het meeste uit NFF

Wil jij zeker zijn van een plekje tijdens #NFF2018? Vanaf vandaag kun je al tickets bestellen als pashouder! Bijvoorbeeld als NFF Vriend, voor maar €3 per maand, krijg je €2,50 korting op alle reguliere filmvertoningen. Of ga all-in met een passe-partout, waarmee je vrijtickets kunt bestellen voor alle NFF evenementen. De reguliere kaartverkoop start op maandag 3 september. Bekijk hieronder het aanbod:

 • NFF Vriendenpas

  Geef je liefde voor de Nederlandse filmcultuur een gouden randje en word NFF Vriend! Dit abonnement kost slechts €3 per maand. Met de persoonlijke Vriendenpas krijg je €2,50 korting op meer dan 250 NFF filmvertoningen en evenementen, zoals de Gouden Kanshebbers en het Forum van de Regisseurs.

  NFF Vriend worden
 • NFF Dagpas

  Met de NFF Dagpas ben je verzekerd van een volledige festivaldag! Met de pas bezoek je drie films of andere NFF evenementen op één dag voor een vaste prijs van €25. Zo bezoek je bijvoorbeeld overdag twee films en sluit je je dag af met één van de verdiepende Gouden Kanshebber-vertoningen.

  Bestel de NFF Dagpas
 • NFF Passe-partout

  Met de NFF Passe-partout ben je welkom bij alle NFF evenementen en filmvertoningen! Je hebt toegang tot alle reguliere films van het festival voor een vaste prijs van €117,50. Zo kun je de hele dag films kijken in alle NFF bioscopen in Utrecht of loop je juist alle verdiepende programma’s af? Keuze genoeg!

  Bestel de NFF Passe-partout
 • NFF Professionalspas

  Met de NFF Professionalspas ben je in het bezit van een all-in accreditatie. Voor €120 kun je met deze pas kosteloos tickets reserveren voor alle reguliere filmvertoningen, evenementen en de openbare bijeenkomsten van het NFF Professionals Programma, waaronder masterclasses, seminars en de NFF Conferentie.

  Bestel de NFF Professionalspas
 • NFF Talentpas

  Met de NFF Talentpas krijgen studenten de mogelijkheid om voor €100 alle onderdelen van het festival mee te maken. Je kunt vóór de start van de reguliere verkoop al tickets reserveren met de Talentpas. Een unieke kans om helemaal onder gedompeld te worden in het NFF en in de Nederlandse film industrie!

  Bestel de NFF Talentpas