di 12 sep 2017

Topstylist Pascalle Koldenhof verzorgt de looks van de sterren op de rode loper


De backstage styling van #NFF2016: Pascalle Koldenhof (links)

Pascalle Koldenhof, topstylist van grote Nederlandse filmsterren als Carice van Houten, Halina Reijn en Jeroen Spitzenberger, verzorgt dit jaar weer de looks voor het Nederlands Film Festival (NFF). Het gaat hierbij om diverse acteurs en actrices op de openingsavond én de genomineerden voor het L’OR Gouden Kalveren Gala, waaronder de kanshebbers voor het Gouden Kalf voor Beste Acteur en Beste Actrice. Tijdens NFF 2017 werkt ze samen met het gerenommeerde team van Rob Peetoom voor visagie en haarstyling. Het Nederlands Film Festival vindt plaats van 20 t/m 29 september 2017.

De samenwerking tussen het NFF en Pascalle startte precies vijf jaar geleden en sindsdien is er steeds meer glamour op de rode loper in Nederland te zien. De eerste looks van dit jaar gaan op woensdag 20 september over de rode loper tijdens de openingsavond van het festival, met de première van TULIPANI van Oscarwinnend regisseur Mike van Diem. Het L’OR Gouden Kalveren Gala sluit op vrijdag 29 september de 37e editie van het Nederlands Film Festival af.

Naast vertoningen en evenementen voor het grote publiek organiseert het festival ook enkele exclusieve premières waarbij de grootste Nederlandse filmsterren hun opwachting maken op de rode loper. Om het publiek de kans te geven om onderdeel te zijn van deze unieke avonden, geeft het NFF met Pascalle en haar team een kijkje achter de schermen via filmfestival.nl en Instagram. Pascalle is ook te volgen via Instagram en bekijk hier de Instagram van Rob Peetoom.