do 29 okt 2020

Vacature Projectcoördinator Talentontwikkeling Machinerie

Tijdelijk, 28 uur per week
Startdatum 1 januari

Machinerie Talenthub

De Machinerie wordt hét centrum voor film en beeldcultuur in Utrecht. De motor die beeldmakers stimuleert en inspireert om nieuwe verhalen te maken met bewegende beelden. In de Machinerie laten zij hun fantasie de vrije loop. Met bezoekers met allerlei achtergronden verkennen zij nieuwe werelden. De Machinerie is een gezamenlijk initiatief van FOTODOK, Hoogt on Tour en het Nederlands Film Festival (NFF). Het wordt gevestigd in het Utrechtse Werkspoorkwartier en gaat eind 2022 open voor publiek.

Onderdeel van de Machinerie is de Machinerie Talenthub. In de Talenthub bieden we beginnende en gevestigde makers een uitgebreid, op maat gesneden pakket aan coachings- en trainingstrajecten. Naast bestaande talentontwikkelingsactiviteiten van FOTODOK en NFF ontwikkelt de Talenthub nieuwe activiteiten.

Taken en verantwoordelijkheden

De projectcoördinator coördineert de talentontwikkelingsactiviteiten van de Machinerie Talenthub. De projectcoördinator is verantwoordelijk voor:

  • Inventarisatie en afstemming van de bestaande talentontwikkelingsinitiatieven van de kernpartners.
  • Onderzoek naar ontwikkelingsbehoeften in de markt.
  • Opstellen van voorstellen tot versterking van bestaande talentontwikkelingstrajecten in samenspraak met kernpartners.
  • Ontwikkeling, organisatie en coördinatie van drie pilotprojecten in 2021.
  • Onderzoek naar mogelijkheden voor financiering van talentontwikkelingstrajecten.

De projectcoördinator werkt onder de kwartiermaker van de Machinerie en wordt inhoudelijk aangestuurd door een van de kernpartners. De projectcoördinator onderhoudt contact met de directies van betrokken kernpartners en werkt bij uitvoering van de taken nauw met deze organisaties samen. De projectcoördinator begeleidt de werkzaamheden van de uitvoerende medewerkers en stagiaires die bij de Talenthub betrokken worden.

Wie ben jij?

Je bent al enige tijd werkzaam in de filmsector, beschikt over veel kennis van de branche en hebt een relevant eigen netwerk daarbinnen. Je houdt ervan om nieuwe projecten aan te pakken en uit te bouwen, en bent een daadkrachtig vernieuwer. Als echte netwerker weet je mensen te enthousiasmeren voor jouw ideeën en met jou samen aan de slag te gaan.

De Machinerie vindt diversiteit en inclusie belangrijk en wil graag gelijkwaardig toegankelijk zijn voor iedereen. Wij verwelkomen mensen van verschillende achtergrond, leeftijd, huidskleur, geloofsovertuiging, gender en seksuele voorkeur, en nodigen iedereen die zich in het profiel herkent uit om te solliciteren.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en zelfstandige functie in een netwerkorganisatie. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan een van de pijlers van de Machinerie. We bieden een tijdelijk dienstverband van vier maanden of de mogelijkheid deze klus als freelancer aan te pakken.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je CV inclusief een motivatiebrief o.v.v. vacature projectcoördinator talentontwikkeling Machinerie naar [email protected] t.a.v. Rianne Brouwers. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Silvia van der Heiden ([email protected]). Je kunt reageren tot en met 15 november.