ma 20 nov 2017

Opnames ZWAAR VERLIEFD! van start

Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Abbey Hoes, Jamie Grant, Davy Eduard King, Kay Greidanus, Liza Sips en Sarah Chronis zijn gestart met de opnames van de nieuwe Nederlandse speelfilm ZWAAR VERLIEFD!. De acteurs maken vandaag via Instagram hun rollen bekend aan hun fans. De productie is een verfilming van de gelijknamige feelgoodroman, geschreven door Chantal van Gastel. De opnames vinden grotendeels plaats in Den Bosch.

De film
De sympathieke jonge dierenarts Isa, gespeeld door Barbara Sloesen (o.a. bekend van FLIKKEN MAASTRICHT en ONZE JONGENS), worstelt met haar zelfvertrouwen en de liefde. Op een dag wordt ze uit haar bed uit gebeld om een labrador te redden van een chocoladevergiftiging, en valt ze vervolgens als een blok voor zijn eigenaar Ruben (Jim Bakkum). Het gevolg: een beschamend herkenbare feelgoodfilm, vol humor en romantiek.

De makers
ZWAAR VERLIEFD! wordt geregisseerd door Jamel Aattache (ZOOP) en de film productie is in handen van Tom de Mol Productions in coproductie met Lion Film Productions en RTL. Het scenario is geschreven door René Molenaar (De Afdaling) en Anna Pauwels (SOOF de serie), naar het boek van de Brabantse Chantal van Gastel. Haar roman is in 2008 uitgegeven door The House of Books en is het eerste deel van de Zwaar-serie, waarvan inmiddels meer dan 250.000 exemplaren verkocht zijn. De film komt tot stand met een bijdrage van Suppletie en De Netherlands Film Production Incentive van het Nederlands Filmfonds.

Dutch FilmWorks verwacht ZWAAR VERLIEFD! najaar 2018 uit te brengen in de Nederlandse bioscopen.