Professionals

Nieuwe werkelijkheid van de Nederlandse av-sector vastgelegd tijdens NFF 2021

Wat is de nieuwe werkelijkheid waar de audiovisuele sector vandaag de dag mee te maken heeft? Van een slepende pandemie tot intimiteitscoördinatoren, inclusiviteit, talentontwikkeling en een mogelijk sectorplan - alles kwam op tafel tijdens NFF 2021.

In het Professionals Programma van het Nederlands Film Festival wordt jaarlijks stilgestaan bij de meest actuele en inspirerende thema's uit de (Nederlandse) audiovisuele sector. Door middel van diverse casestudies, presentaties, bijeenkomsten en panelgesprekken bespraken we de feiten van 2021. Op deze pagina lees je meer over de vraagstukken en conclusies die tijdens het programma werden besproken.

NFF 20210928 Conferentie Beter is nog niet goed 12
NFF Conferentieverslag 2021

In het NFF Conferentieverslag duiken we samen met vakgenoten de werkelijkheid van 2021 in. Welke onderwerpen spelen er op dit moment in de av-sector en hoe gaan we daar samen mee om? De NFF Conferentie keert jaarlijks terug tijdens het Professionals Programma als dé vinger aan de pols van de Nederlandse audiovisuele industrie.

20210926 NFF Politieke Werk Tom059
Verslag Filmpolitieke Werklunch 2021

Een nieuw sectorplan inclusief een stimuleringsmaatregel voor streamingsdiensten? Tijdens het Professionals Programma kwamen diverse vakgenoten en politici samen om conclusies te trekken en aan de slag te gaan.

Talent awards 2020
10 en 11 december: NFF Talentdagen 2021

Vrijdag 10 en zaterdag 11 december praat je met vakgenoten verder over de do's en don'ts binnen talentbegeleiding, ontdek je aanstormend talent en ontmoet je elkaar bij de netwerkborrels. Allemaal tijdens de NFF Talentdagen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina voor meer informatie over de kaartverkoop.

Wanneer:
10 en 11 december 2021
Waar:
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Kaartverkoop:
vanaf 1 december

Professionals
ga terug

Meer informatie over de Talentdagen 2021?

Wil jij als eerste tickets bestellen voor de NFF Talentdagen 2021? Schrijf je in voor de NFF Professionalsnieuwsbrief en ontvang als eerste een update over de kaartverkoop op 1 december.

Terugblik Professionals Programma

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01