di 01 okt 2019

5x muziekfilms op NFF 2019

Goed nieuws voor muziekfanaten: er zijn nog een aantal muziekfilms te zien tijdens het festival. Van hiphop tot Sichuan-opera, van Chet Baker tot Hef!

 

 • DEVIL'S PIE - D'ANGELO

  Een intiem, ontroerend en verrassend portret van een van de meest mysterieuze figuren uit de hedendaagse muziekscene. D’Angelo verwierf een ongeëvenaarde status binnen de neo-soul beweging.

  Nog te zien op: Woensdag 2 oktober om 18:00 uur in Louis Hartlooper Complex 3.

  Bestel nu je tickets
 • ADEMTOCHT, DE VELE GEVECHTEN VAN MAITE HONTELÉ

  De Nederlandse Maite Hontelé (onlangs genomineerd voor een Latin Grammy) is een gevierd salsa-trompettiste in Colombia. Terwijl ze op de top van haar roem is, worstelt ze met haar instrument en met zichzelf. Na afloop van de film is regisseur Marlou van den Berge aanwezig voor een Q&A.

  Nog te zien op: Donderdag 3 oktober om 13:00 uur in Louis Hartlooper Complex 2.

  Bestel nu je tickets
 • DE LIBI

  Tijdens een roadtrip door Amsterdam zetten drie jonge vrijbuiters uit een buitenwijk alles op alles om te laten zien wat ze waard zijn. Een coming of age-film vol ontembare levenslust en toekomstdromen. Met recht een muziekfilm te noemen, want hoofdpersoon Bilal laat regelmatig zijn raps horen èn er is een klein rolletje weggelegd voor rapper Hef.

  Nog te zien op: Donderdag 3 oktober om 14:00 uur in Louis Hartlooper Complex 3.

  Bestel nu je tickets
 • INNER LANDSCAPE

  In het rap veranderende China zoekt componist Guo Wenjing in deze documentaire een weg tussen oosterse en westerse muziek en tussen het oude en het nieuwe.

  Nog te zien op: donderdag 3 oktober om 14:30 uur in Louis Hartlooper Complex 4.

  Bestel nu je tickets
 • MY FOOLISH HEART

  Muzikaal neo-noir drama over een ambitieuze rechercheur die de mysterieuze dood van de legendarische jazzmuzikant Chet Baker onderzoekt. Ondertussen moet hij zijn eigen demonen onder ogen zien.

  Nog te zien op: donderdag 3 oktober om 22:00 uur in Louis Hartlooper Complex 3.

  Bestel nu je tickets