wo 14 okt 2020

NFF premières in de bioscoop

De bioscopen zijn nog altijd geopend. Heb je geen klachten gerelateerd aan COVID-19 en heb je zin om even te verdwijnen in een film? Breng dan vooral een bezoekje aan jouw lokale bioscoop of filmtheater. NFF zet voor je op een rijtje welke NFF premièrefilms op dit moment in de bioscopen te zien zijn.

 • BULADÓ

  De openingsfilm van NFF 2020 is nu in de bioscoop te zien. BULADÓ is een liefdevol, magisch-realistisch familiedrama op Curaçao. De eigenzinnige Kenza (11) dreigt verstrikt te raken in de botsende levenswijzen van haar rationele vader en spirituele opa. Winnaar van het Gouden Kalf voor Beste Lange Speelfilm.

  Bekijk op Biosagenda
 • BUITEN IS HET FEEST

  Zwijgen of vechten, dat is de keus waar de succesvolle zangeres Sonne voor komt te staan wanneer misbruik uit het verleden haar familie opnieuw bedreigt. Indringend drama met hoofdrollen voor Eelco Smits, Abbey Hoes en Georgina Verbaan. Gebaseerd op het boek van Arthur Japin, naar het levensverhaal van Karin Bloemen.

  Bekijk op Biosagenda
 • DE DICK MAAS METHODE

  Het kleurrijke verhaal van de onstuimige carrière van Dick Maas, de cineast die met hits als DE LIFT en FLODDER de Nederlandse film flink opschudde. Maar zijn loopbaan ging niet altijd over rozen. Een must see voor iedere fan en filmliefhebber!

  Bekijk op Biosagenda
 • MARIONETTE

  Duistere psychologische thriller waarin een Amerikaanse kinderpsychiater, gespeeld door Thekla Reuten, haar grip op de realiteit verliest als een geheimzinnig, tienjarig patiëntje beweert dat hij haar toekomst kan sturen.

  Winnaar van het Gouden Kalf voor Beste Production Design.

  Bekijk op Biosagenda

Vanaf 29 oktober te zien

 • LA ÚLTIMA PRIMAVERA

  In een Madrileense sloppenwijk moeten bewoners hun zelfgebouwde huizen verlaten omdat het land waarop ze wonen verkocht is. Ieder lid van een lokale familie worstelt hiermee op eigen wijze.

  Bekijk op Biosagenda