ma 18 jan 2021

Meld je aan voor de ACE Training Days NL

Ben jij een producent op het gebied van fictie, animatie of documentaire? Misschien zijn de ACE Training Days NL van ACE Producers dan wel iets voor jou!

De ACE Training Days NL is een op maat gemaakt tweedaags programma voor opkomende producenten in relatief vroege stadia van hun carrière, die hun netwerk willen uitbreiden en meer willen leren over de internationale context van de audiovisuele industrie. De workshop verwelkomt producenten die werken in fictie, animatie en documentaires, en streeft ernaar de industrie inclusief en divers te maken.

Voor deze workshop worden in totaal 12 producenten (6 Nederlandse en 6 uit omringende landen) geselecteerd om deel te nemen aan de workshop die plaatsvindt in Amsterdam *. Omdat ACE internationale samenwerking wil aanmoedigen, staat de oproep open voor opkomende producenten uit Nederland, maar ook uit België, Luxemburg en Duitsland.

De Trainingsdagen NL, verdeeld over twee dagen, staan ​​in het teken van “The Essentials of International Co-Production & Finance”. De interactieve workshop omvat plenaire sessies en groepsbijeenkomsten die opgezet zijn met de hulp van ACE-consultants en producenten met een sterke staat van dienst op het gebied van internationale coproductie en financiering, en die hun kennis en internationale expertise zullen delen.

Workshop data
29 – 31 Maart 2021

Locatie
Amsterdam, Nederland

Voorwaarden

  • Opkomende producenten in een relatief vroege fase van hun carrière, met interesse in internationale coproductie (deze workshop richt zich niet op lijnproductie);
  • Producenten moeten ten minste één credit hebben voor een korte film;
  • Producenten zullen het beste profiteren van de workshop wanneer ze al werken aan een (feature-length) project in ontwikkeling;
  • Producenten worden verwacht de gehele workshop bij te wonen;

Deadline
29 januari 2021

Lees verder en meld je aan!