do 06 jun 2019

Maarten Heijmans en Charlie Chan Dagelet in Penoza film

Maarten Heijmans en Charlie Chan Dagelet zijn toegevoegd aan de cast van de PENOZA film.De spectaculaire opnames in Canada, Nederland en Spanje zijn inmiddels afgerond. Heijmans speelt de rol van de advocaat van Carmen en Dagelet is te zien als Zoë, de vriendin van Lucien. Daarnaast hebben ook Tygo Gernandt, Mark Rietman, Aus Greidanus en Walid Benmbarek een rol in de film.

Eerder werd bekendgemaakt dat Carmen (Monic Hendrickx) nog leeft en dat vaste personages Sigrid ten Napel, Stijn Taverne, Niels Gomperts, Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Raymond Thiry en Loek Peters terugkeren in de must-see film voor PENOZA fans. Maar ook Medina Schuurman, Jacqueline Blom, Peter Blok en Gustav Borremans schitteren vanaf 28 november op het witte doek.

De film grijpt terug op de vijf zenuwslopende tv-seizoenen. Voor de trouwe fans wordt het een feest van herkenning en voor de rest van Nederland een mogelijkheid om alsnog kennis te maken met een van Nederlands’ populairste crime-series aller tijden. Diederik van Rooijen heeft het scenario geschreven en de film geregisseerd. De film wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met KRO-NCRV. Dutch FilmWorks brengt PENOZA 28 november uit in de bioscoop.