za 03 okt 2020

Kijk deze Gouden Kalf winnaars vandaag nog online

Gisteravond zijn de Gouden Kalveren 2020 uitgereikt tijdens het Grolsch Gouden Kalveren Gala! Een aantal van de prijswinnaars is vandaag tot 23:59 online te zien op filmfestival.nl. Bekijk hieronder het overzicht en kijk je favoriete Kalf winnaar vanuit je eigen woonkamer!

Let op: bestel tickets voor films die je vanavond wilt zien vóór 22:00, daarna is het niet meer mogelijk om tickets te bestellen. 

 

 • DE BELOFTE VAN PISA

  Samir is een trompettalent, maar zijn leven op het elitaire muzieklyceum in Amsterdam-Zuid botst met zijn Marokkaans-Nederlandse afkomst. Als zijn broer in de gevangenis belandt, moet Samir kiezen. Kan hij de stap naar een nieuw leven maken, maar ook trouw blijven aan zichzelf?

  Kijk nu online
 • CARROUSEL

  Intieme, rauwe documentaire van regisseur Marina Meijer, waarin jonge mannen met een problematische achtergrond binnen een Rotterdams transformatiecentrum weer op weg worden geholpen. Zit de buitenwereld op hen te wachten?

  Kijk nu online
 • KAPSALON ROMY

  Als de steeds warriger wordende kapster Stine haar kleindochter Romy in vertrouwen neemt, is dat het begin van een groot avontuur. Speelse jeugdfilm over alzheimer en de kracht van familiebanden.

  Kijk nu online
 • MI VIDA

  De Schiedamse kapster Lou droomt op haar oude dag van een bestaan in Spanje. Maar hoe moet het dan met haar kinderen en kleinkinderen? Ze komt voor een lastig dilemma te staan.

  Kijk nu online
 • ZE NOEMEN ME BABOE

  Hoe zag het leven eruit van Indonesische kindermeisjes die voor Nederlandse gezinnen in Nederlands-Indië werkten? De regisseur schiep het personage Alima aan de hand van honderden archiefbeelden en vele verhalen van ‘baboes’.

  Kijk nu online