do 03 okt 2019

Dagverslag 2 oktober

Mode op de rode loper bij PUCK & HANS – MADE IN HOLLAND, de première van KEIZERSVROUWEN en jong filmtalent bij het Junior Kalveren Gala: zomaar een greep uit de woensdag op het NFF!

Première PUCK & HANS – MADE IN HOLLAND

Modeliefhebbers kwamen gisteren volop aan hun trekken bij de première van PUCK & HANS – MADE IN HOLLAND. De meest bijzondere creaties kwamen voorbij op de rode loper. De documentaire is nog twee keer op het NFF te zien. Mis het niet!

NFF in de Wijken: GALORE

Nog zo’n extravagante filmvertoning: de documentaire GALORE in de Helling. De film over dragsensatie Galore werd met groot enthousiasme onthaald. Het bleef niet bij een filmvertoning, want er volgde een Q&A, drag-performances in filmthema en cocktails. Vanavond vindt de laatste NFF in de Wijken plaats bij De Voorkamer in Lombok, met de films FATHER FIGURE en SCARED OF REVOLUTION. Regisseur Bibi Fadlalla van FATHER FIGURE is aanwezig voor een Q&A, daarnaast is er een optreden van de Turkse singer-songwriter en multi-instrumentalist Yank. Gratis toegankelijk!

Meer over NFF in de Wijken

Klaar voor de Kalveren?

Gisteren was het tijd voor het Junior Kalveren Gala: dé filmprijzen voor scholieren. Ben jij klaar voor het Grolsch Gouden Kalveren Gala morgenavond? Je kunt de uitreiking op verschillende manieren meebeleven. Zo kun je vanaf 19:30 uur terecht bij de Gouden Kalveren Talkshow in de Winkel van Sinkel. Hier krijg je een live inkijk in het Grolsch Gouden Kalveren Gala, onder leiding van Art Rooijakkers en een aantal verrassende gasten. Zo schuift Cécile Narinx om de outfits op de rode loper te bespreken en komen Roos Schlikker en Leon Verdonschot hun columns voorlezen. Gratis toegankelijk! 


Uitgelicht
  • STANLEY H. voorpremière

    Tijdens deze voorpremière zie je de nieuwste misdaadserie STANLEY H. als allereerste. Alle vier de afleveringen achter elkaar bingen met na afloop een Q&A met hoofdrolspeler Jeroen Spitzenberger en regisseur Tim Oliehoek. Mis dit niet!

    Lees meer
  • Hoe beleef jij het NFF?

    Laat ons weten wat jij van het festival vindt en vul het publieksonderzoek in. Als dank voor het meedoen maak je kans op leuke prijzen, waaronder een gratis jaarabonnement op NPO Start Plus.

    Vul het publieksonderzoek in