wo 02 okt 2019

Dagverslag 1 oktober

Een drukke dinsdag op het NFF! Met onder andere de Gouden Tegels van Maria Kraakman en Jacob Derwig, premières en worstelaars in de kerk bij NFF Open Huis.

Première KORT!

Geen NFF zonder KORT! Gisteravond gingen de tien korte films in première. Van animatie tot neowestern, van drama tot dansfilm. Deze films ook zien? KORT! is nog twee keer te zien op het festival!

NFF Open Huis

Een sfeervolle vertoning weer gisteravond in de Janskerk tijdens NFF Open Huis. Publiek genoot van de show-worsteldocumentaire RING OF DREAMS. Zowel regisseur Willem Baptist als een  Ook zin in een gratis vertoning? Vanavond kun je in het kader van NFF Open Huis nog naar DE DIRIGENT.

NFF in één avond met CJP

Gisteravond stond NFF in één avond met CJP op het programma. Speciaal voor de leden van CJP èn andere geïnteresseerden selecteerde CJP zes korte films. Met tussendoor Q&A’s en na afloop bitterballen.


Uitgelicht
  • Muziekfilms op het NFF

    Goed nieuws voor muziekfanaten: er zijn nog een aantal muziekfilms te zien tijdens het festival. Van hiphop tot Sichuan-opera, van Chet Baker tot Hef!

    Lees meer
  • Hoe beleef jij het NFF?

    Laat ons weten wat jij van het festival vindt en vul het publieksonderzoek in. Als dank voor het meedoen maak je kans op leuke prijzen, waaronder een gratis jaarabonnement op NPO Start Plus.

    Vul het onderzoek in