wo 17 jul 2019

19 juli: deadline FPN Award

Nu de deadline van de inschrijving van de eindexamenproducties is verstreken, willen we je graag attenderen op de deadline van 19 juli 2019 voor de Filmproducenten Nederland Award (FPN). De FPN Award is bedoeld voor dit jaar afstuderende studenten/producenten die ambitie hebben zich in de toekomst (verder) te ontwikkelen als producent. De prijs omvat een bedrag van € 5.000,- en wordt uitgereikt tijdens de NFF Talent Award Show op maandag 30 september. Met deze prijs wil de Filmproducenten Nederland jong producententalent stimuleren. 

Voorwaarden

Je kunt meedingen naar de FPN Award als je dit jaar afstudeert aan een erkende Nederlandse film- of kunstacademie. Je moet kunnen aantonen dat je beschikt over de (start)competenties om te werken als filmproducent en dat je gedreven bent om deze verder te ontwikkelen. Je meldt je aan door een inschrijving te sturen waarin je aantoont dat het vak van producent meer behelst dan het regelen van zaken en het financieren van een film. Je doet dit aan de hand van een door jou gerealiseerd studieproject waar je trots op bent en je de producerende hand in hebt gehad (dus niet per se je afstudeerfilm). Zie de bijlage voor verdere uitleg.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 19 juli 2019, door je inschrijving te mailen naar [email protected] onder vermelding van “Aanmelding FPN Award”. Alleen volledige inschrijvingen die vóór 19 juli 2019 ingestuurd zijn, worden geaccepteerd. De beste deelnemers, naar mening van de FPN jury, worden uitgenodigd hun aanvraag op maandag 26 augustus 2019 mondeling toe te lichten.

Meld je aan

Meer over de NFF Studentencompetitie