NFF Talentpas

Met de NFF Talentpas geven we studenten de mogelijkheid om voor €105 alle onderdelen van het festival mee te maken. Met de pas kunnen vanaf 29 augustus – vóór de verkoop start – tickets gereserveerd worden voor meer dan 250 reguliere filmvertoningen, evenementen zoals de Blikverruimers-avonden, het Forum van de Regisseurs én de bijeenkomsten van het NFF Professionals Programma. Een unieke kans om helemaal ondergedompeld te worden in het NFF en in de Nederlandse filmindustrie!

Opleidingen reserveren de NFF Talentpas nu via NFF Educatie. Studenten bestellen de NFF Talentpas begin juli via deze pagina.

 • Voor mbo-, hbo- en wo-studenten en maximaal één jaar geleden afgestudeerden. Ben je al enkele jaren afgestudeerd en actief als professional? Bekijk dan de NFF Professionalspas.
 • Toegang tot meer dan 250 evenementen op het NFF: alle vertoningen met regulier tarief, de Blikverruimers-avonden en het Professionals Programma (let op: beperkt aantal kaarten, vol = vol).
 • Bestel kaarten vóór de start van de reguliere kaartverkoop. Op donderdag 29 augustus wordt exclusief voor pashouders het hele publieks- en Professionals Programma bekendgemaakt en kan vanaf 12:00 uur worden gereserveerd.

Wil je met een groep studenten een bijeenkomst te bezoeken? Neem dan zo snel mogelijk contact op met [email protected].

Zo werkt het:
 1. Schaf de pas aan via deze pagina.
 2. Bij het online bestellen van tickets verschijnt vanaf 29 augustus een €0 tarief, na bestelling wordt het ticket op je pas geladen.
 3. Je pas ligt bij aanvang van het festival, op vertoon van je collegekaart, voor je klaar bij de gastenbalie in het NFF Festivalhart in de Winkel van Sinkel.
 4. De pas wordt gescand bij de entree van de zaal. Langs de kassa gaan is dus niet meer nodig.
 5. Tijdens het festival kun je op vertoon van je pas ook tickets aan de kassa afhalen, maar op=op.
Voorwaarden
 • Na aanschaf van de pas is het belangrijk om even uit te loggen en opnieuw in te loggen in Mijn NFF, dit is nodig om gratis tickets te kunnen bestellen.
 • Voor elke vertoning of evenement bestel je een ticket, alleen op vertoon van de NFF Talentpas geldt geen vrije toegang.
 • Voor publiekspremières geldt een korting van €10,50. Pashouders betalen slechts €2,50 voor een ticket, inclusief drankje.
 • Bijeenkomsten op inschrijving of uitnodiging maken geen onderdeel uit van de accreditatie.
 • Voor de bijeenkomsten van het Professionals Programma is een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor pashouders. Bestel de kaarten op tijd.
 • De pas is strikt persoonlijk, de bestelde vrijkaarten zijn alleen geldig voor de pashouder. Er kan op de pas per evenement één ticket per vertoning of evenement besteld worden.