Talent Speeddates

De Talent Speeddates zijn dé kans om je netwerk uit te breiden. Hier kan jij als aanstormend talent kennismaken met professionals uit de filmsector. Je schuift aan bij gerenommeerde filmmakers, producenten en vertegenwoordigers van fondsen en omroepen. Presenteer jezelf en je plannen. Wellicht is dit het begin van een veelbelovend creatief of zakelijk avontuur.

Wanneer?

In 2020 vind de NFF Talentdag online plaats op zondag 13 december. Aanmelden voor de NFF Talentprogramma’s van 2020 is niet meer mogelijk.

Voor wie?

Aanmelden is mogelijk voor filmmakers van fictie, documentaire, interactive en animatie. Om zoveel mogelijk talenten een kans te geven, is aanmelding alleen mogelijk als je niet eerder aan de Talent Speeddates hebt deelgenomen. Vanwege een beperkt aantal plekken, wordt er uit alle aanmeldingen een selectie gemaakt. De selectie wordt gemaakt op basis van een relevante opleiding en/of ervaring en motivatie.

Aanmelden

De inschrijvingen voor 2020 zijn gesloten. De deelnemers ontvangen eind november bericht.

 


Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vragen? Neem contact op met de Professionals-afdeling via [email protected] of 030-2303800.​