Accreditatie 2018

We nodigen alle AV-professionals van harte uit om zich te accrediteren voor NFF 2018. Ook dit jaar is er de mogelijkheid tot het aanschaffen van een all-in accreditatie. Met deze NFF Professionalspas à €120,- kun je kosteloos tickets reserveren voor alle openbare bijeenkomsten van het NFF Professionals Programma én alle ruim 250 reguliere NFF filmvertoningen en evenementen, zoals de Blikverruimer-avonden en het Forum van de Regisseurs.

 

Als je een uitnodiging voor een gastaccreditatie van het festival hebt ontvangen, kan je via de mail toegestuurde link een pas bestellen. Anders kan je via deze button bestellen:

 • Beschikbaar voor alle film-, televisie- en interactive professionals.
 • Toegang tot alle openbare bijeenkomsten van het NFF Professionals Programma, waaronder de masterclasses, seminars, lezingen en de NFF Conferentie
 • Toegang tot alle ruim 250 NFF filmvertoningen en evenementen zoals de Blikverruimers-avonden, het Forum van de Regisseurs, etc.
 • Wanneer je een accreditatie hebt, bestel je vanaf donderdag 30 augustus 12:00 uur je tickets als eerste. De kaartverkoop voor bezoekers zonder professionalspas start op maandag 3 september.
 • Voor publiekspremières geldt een korting van €10. Pashouders betalen slechts €2,50 voor een ticket inclusief drankje.
Zo werkt het:

1. Schaf met je Mijn NFF account de pas aan via bovenstaande button.
2. Zodra de betaling rond is, ontvang je een bevestiging per mail.
3. Bij het bestellen van tickets in de webshop verschijnt vanaf 30 augustus een €0 tarief, na bestelling wordt het ticket op je pas geladen.
4. Bij aanvang van het festival haal je je pas op bij één van de gastenbalies.
5. De pas wordt gescand bij de entree van de zaal. Langs de kassa gaan is dus niet meer nodig.
6. Tijdens het festival kun je op vertoon van je pas ook tickets aan de kassa afhalen, maar op=op.

Let op:
  • De pas geeft niet automatisch toegang tot een zaal. Je zult altijd een gratis ticket moeten bestellen voor een film, evenement of bijeenkomst om er binnen te kunnen komen.
  • Bijeenkomsten op inschrijving of uitnodiging maken geen onderdeel uit van de accreditatie.
  • Voor de bijeenkomsten van het Professionals Programma zijn een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor pashouders. Bestel de kaarten op tijd.
  • De pas is strikt persoonlijk, de bestelde vrijkaarten zijn alleen geldig voor de pashouder. Er kan op de pas per evenement één ticket per vertoning of evenement besteld worden.
  • Als je van het festival een NFF Gastenpas aangeboden hebt gekregen, kun je voordat je je accreditatie bevestigd, kiezen voor een upgrade naar een Professionalspas. Raadpleeg daarvoor de e-mail die je van [email protected] hebt ontvangen.