Netwerken & Ontspanning

Dit jaar vindt het NFF Professionals Programma volledig online plaats. Dat betekent niet dat er geen ruimte is om te netwerken en samen virtueel te ontspannen. NFF Professionals bevordert het netwerken van Professionals, door middel van openbaar toegankelijke events en besloten ontmoetingen. 


Het NFF Professionals Programma vindt plaats van zaterdag 26 september t/m donderdag 1 oktober 2020. Het volledige NFF Professionals Programma vind je hier.

Tickets reserveer je vanaf 7 september.


 

 • VERS Filmquiz

  Maandag 28 september 17:00 – 18:30 
  Heb jij als filmprofessional last van serieuze beroepsdeformatie? Ken jij alle obscure filmfeitjes, en kan jij niet wachten om je te meten met andere vakidioten? Test je filmkennis en ding mee naar de ultieme titel: NFF Quiz Mastere! Schrijf je in met je team van collega’s, vrienden of familie, blader nog eens door je filmboeken, pak een drankje en wat borrelhapjes en starten maar. Van nineties-nostalgie tot guilty pleasures, het belooft een hysterische avond vol filmfeiten en -weetjes te worden. 

  Presentatie: Melody Klaver en Gaite Jansen. 

  In samenwerking met Vereniging VERS voor nieuwe beeldmakers.
  Dit programma is gratis. 

  Bekijk het programma
 • NFF Filmmuziek concert

  Zaterdag 10 oktober 20:00

  Tijdens dit online studioconcert presenteren diverse Nederlandse filmcomponisten en muzikanten een uur lang de mooiste stukken uit de Nederlandse filmgeschiedenis. Van bekende klassiekers tot verrassende nieuwe werken, allen geïntroduceerd met een persoonlijke noot of een amuserende anekdote. Gedurende 1 uur nemen zij je op een auditieve reis langs alle hoeken van de Nederlandse filmhistorie, en de vele verhalen die zij te vertellen heeft. Sluit je ogen, en zie de film ontstaan in al haar glorie.

  In samenwerking met Dutch Film Composers/BCMM.
  Dit programma is gratis. 

  Bekijk het programma