De Nederlandse AV kalender

NFF Professionals is onderdeel van het Nederlands Film Festival, bestemd voor de Nederlandse vakwereld van AV-professionals. Naast het jaarlijkse NFF Professionals Programma verbinden we de (inter)nationale professionals door middel van nieuwsupdates, branche informatie en de Nederlandse AV Kalender.

 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Hieronder een overzicht van activiteiten in de AV-sector. Ontbreekt er een activiteit of heb je een tip? Laat het ons weten.
Vul hier het activiteitenformulier in. 

Donderdag 1 augustus
 • New Lights | Focus: Nederlandse Filmacademie

  Bij New Lights worden korte en experimenten documentaires vertoond èn besproken. De focus van de tweede editie ligt op het werk van drie studenten van de Nederlandse Filmacademie.

  FC Hyena, Amsterdam | 21:00 – 22:30

  Meer info & tickets
Donderdag 15 augustus t/m zaterdag 24 augustus
 • World Cinema Amsterdam 2019

  Van 15 tot en met 24 augustus 2019 viert World Cinema Amsterdam haar de tiende editie. Het filmfestival vertoont de beste films uit Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied vertoont.

  Meer info & tickets
Maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus
 • Film in het Park 2019

  VERS en VondelCS organiseren de 3e editie van Film in het Park: hét openlucht filmfestival in het Amsterdamse Vondelpark. Dit jaar staat het programma in het teken van “De Week van het Nieuwe Talent”. Vijf avonden lang kun je buiten op het bordes van VondelCS genieten van de beste korte en lange films van veelbelovend Nederlands talent.

  Meer info
Dinsdag 10 september 2019
 • NPO Semin'R

  Het NPO organiseert op dinsdag 10 september, de tweede editie van NPO Semin’r. Een hele dag gewijd aan radio, met internationale gastsprekers uit de industrie, workshops en tips & tricks.

Zaterdag 28 september t/m dinsdag 1 oktober 2019
 • NFF Professionals Programma

  In september vindt tijdens het Nederlands Film Festival het Professionals Programma plaats. Meer informatie volgt.

Woensdag 6 november t/m zondag 10 november 2019
 • Noordelijk Film Festival

  Filmfestival in Leeuwarden met focus op Noord-Europese film. 40e editie.

  Slieker Film en Stadsschouwburg De Harmonie

  Meer informatie
Woensdag 20 november t/m zondag 1 december
 • IDFA

  Het International Documentary Film Festival Amsterdam biedt een onafhankelijke, inspirerende plek waar publiek en professionals terecht kunnen voor een divers aanbod documentaires. Naast het festival biedt IDFA diverse activiteiten voor professionals, waarmee IDFA in alle mogelijke stadia bijdraagt aan de ontwikkeling van filmmakers en hun films.

  Meer info & tickets