Locaties

Het Nederlands Film Festival komt dit jaar vanuit Utrecht naar je toe! Van 25 september t/m 3 oktober kun je de 40e editie online vanaf je luie bank mee beleven én op het rode pluche van de bioscopen in Utrecht en door heel Nederland. Daarnaast gaat het NFF Online! Via filmfestival.nl kun je straks op je eigen scherm genieten van talrijke films, Q&A’s, talkshows en masterclasses.

NFF Festivalpremières in heel Nederland

Het Nederlands Film Festival komt naar je toe dit jaar! Geniet van acht unieke festivalpremières in het land. Van 25 september t/m 1 oktober op het rode pluche in een filmtheater of bioscoop bij jou om de hoek. Bekijk via de button hieronder het overzicht van films, kies jouw favoriet, en bekijk in welke bioscoop of filmtheater bij jou in de buurt de film wordt vertoond.

Bekijk hier het overzicht van alle bioscopen

NFF in Utrecht

Dit jaar zijn er ook evenementen op locatie in Utrecht. Zo is er de NFF Interactive Expo in Post Utrecht, maar denk bijvoorbeeld ook aan programma’s in de wijken. Hieronder vind je een overzicht met alle locaties in Utrecht.

Festivalpremières in Utrecht
Naar een van de acht landelijke premières in Utrecht? Onderstaande bioscopen en filmtheaters in de stad doen mee:

Door de stad

NFF Online

Voor NFF Online hoef je uiteraard niet op zoek naar een locatie, want met ons online programma beleef je het festival vanaf jouw bank, vanachter je bureau of vanuit bed! Vanaf 10 september kun je via filmfestival.nl/programma jouw ideale festivalschema samenstellen. Zo beleef je vanaf 25 september het NFF bij jou thuis!

Meer informatie over het online festival volgt binnenkort.


Bereikbaarheid

Hoe kom ik bij de locaties?

Klik hierboven op een van de locaties voor een gedetailleerde routebeschrijving. Tip: kom je op de fiets naar Bibliotheek Neude? Maak gebruik van de fietsenstalling onder de bibliotheek!

Hoe toegankelijk zijn deze locaties?

Het Nederlands Film Festival probeert de Nederlandse film voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Als je meer wil weten, neem dan contact op met de desbetreffende locatie.

Waar vind ik de festivalkassa’s?

Er zijn dit jaar geen festivalkassa’s. Alle tickets zijn online te koop. De kaartverkoop voor de acht festivalpremières door heel Nederland verloopt via de deelnemende bioscopen en filmtheaters. Een overzicht vind je hier. Alle andere tickets online te koop via www.filmfestival.nl/programma. Meer weten over kaartverkoop? Ga dan naar onze ticketpagina.