Familiefilms

Een vol programma voor kinderen! Het leukste uitje is namelijk met de hele familie naar het Nederlands Film Festival. Tickets voor onderstaande familiefilms zijn voor kinderen tot en met 12 jaar slechts €7,-. Voor iedereen ouder dan 12 jaar geldt het reguliere tarief (€11,-).

 

 • KAPSALON ROMY

  Als de steeds warriger wordende kapster Stine haar kleindochter Romy in vertrouwen neemt, is dat het begin van een groot avontuur. Speelse jeugdfilm over alzheimer en de kracht van familiebanden.

  Voorstellingen: zondag 29 september (publiekspremière), woensdag 2 oktober en vrijdag 4 oktober.

  Bestel nu je tickets
 • MIJN BIJZONDERE RARE WEEK MET TESS

  Zomers jeugddrama over de grote zaken van het leven (zoals de liefde en de dood), maar toch luchtig en zomers, met de Wadden als fotogenieke setting. De film maakte een triomftocht langs internationale jeugdfilmfestivals – en terecht.

  Voorstellingen: zaterdag 28 september (NFF in de wijken) en zondag 29 september.

  Bestel nu je tickets
 • DE FABELTJESKRANT: DE GROTE DIERENBOS-SPELEN

  Hallo meneer de Uil… welkom terug! De tv-klassieker van toen, nu in een hedendaags maar nog steeds uiterst aaibaar jasje.

  Voorstellingen: zaterdag 28 september en zondag 29 september (reguliere voorstelling én NFF in de wijken).

  Bestel nu je tickets
 • JETSKI & HIERNAMAALS

  JETSKI: Wanneer de twaalfjarige Mido ontdekt dat zijn vader ooit dé jetski-kampioen van de Rode Zee was, zet hij alles op alles om zijn zieke pa nog een laatste ritje te gunnen.

  HIERNAMAALS: Na haar moeders dood doet Sam (14) extra haar best in het leven. Als ze onverwacht zélf in het hiernamaals belandt, lijkt ze in dit jeugddrama haar levensloop te kunnen veranderen.

  Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

  Voorstelling: Zaterdag 28 september

  Bestel nu je tickets
 • Kort: Kids special

  Verzamelprogramma met ULTRAKORT – BLIND DATE, SCHROOM – LULU, JETSKI, DE MAN DIE ACHTER DE HORIZON KEEK, SCHROOM – TOM, CHAMP EN SCHROOM – LILY.

  Voorstelling: zondag 29 september.

  Bestel nu je tickets
 • VECHTMEISJE

  Drama waarin een driftig twaalfjarig meisje om moet zien te gaan met de vechtscheiding van haar ouders. Ze vindt steun in de kickboksclub, waar ze leert te accepteren dat ze niet alles onder controle heeft.

  Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

  Voorstellingen: zaterdag 28 september (NFF in de wijken), zondag 29 september en dinsdag 1 oktober.

  Bestel nu je tickets