NFF Interactive

Onder de noemer Our Brave New World worden binnen het Interactive-programma van het NFF dit jaar de hoopvolle, utopische en duistere facetten van nieuwe beeld- en mediatechnologieën onder de loep genomen. Daarnaast is er in het festivalprogramma een belangrijke rol weggelegd voor de geselecteerde producties voor het Gouden Kalf voor Beste Interactive.


Bekijk nominaties Gouden Kalf voor Beste Interactive


 

 • NFF Interactive Expo

  De Expo is van vrijdag 28 september t/m donderdag 4 oktober dagelijks kosteloos te bezoeken in de Academiegalerie en IMPAKT, centrum voor mediacultuur van 12:00 tot 20:00 uur.

  Meer info
 • Bring Your Own Beamer

  Lichten uit, beamers aan voor de grootste one-night-exhibition van Nederland. Meer dan 80 kunstenaars en makers projecteren hun audiovisuele multimediale werken op de muren, plafonds, doeken en ramen van de Nicolaïkerk.

  Meer info
 • Our Brave New World Sessions

  Hebben wij eigenlijk nog wel controle over de technologieën die wij ontwikkelen? Steeds meer daarvan veranderen de manieren waarop wij onze verhalen vertellen. Van urban en mobile tot immersive, augmented en interactief. In deze sessies wordt gekeken hoe ze van elkaar verschillen, maar ook wat hun invloed is op onze wereld. Met o.a. Karen Palmer, Marleen Stikker en Keiichi Matsuda.

  Meer info
 • NFF Interactive Gouden Kalf Avond

  Ontmoet de makers van de 10 kanshebbers op het Gouden Kalf voor Beste Interactive 2018. Zij doen aan de zaal en aan Eva Cleven uit de doeken wat er bij de realisatie kwam kijken.

  Meer info
 • Eerdere winnaars Beste Interactive

  De uiteindelijke winnaar van het Gouden Kalf wordt bekendgemaakt tijdens het L’OR Gouden Kalveren Gala op vrijdag 5 oktober. Het Gouden Kalf voor Beste Interactive is voor het eerst uitgereikt in 2016.

  Meer info