In de wijk

Sinds twee jaar manifesteert het Nederlands Film Festival zich ook nadrukkelijk buiten de binnenstad, mede in een samenwerking met wijkcultuurhuizen. Bekijk hieronder het programma in de Utrechtse wijken:

 • NFF thuis bij Adib

  Maandag 1 oktober, 19:00.

  Dát is nog eens een echte homecinema: NFF-films kijken, niet in de bios, maar bij een gastheer thuis. Lekker op de bank, voetjes op tafel en Adib zorgt voor de versnaperingen.

  Bestel tickets
 • NFF thuis bij Ries

  Maandag 1 oktober, 19:00.

  Plof lekker op de bank bij Ries (61) en zijn vrouw in Overvecht voor een ontspannen en intiem filmavondje met op het programma o.a. PIZZAMONSTER, HEIJPLATERS en WIJNWIJVEN.

  Bestel tickets
 • Vertoning La Holandesa i.s.m. wijkcultuurhuis Het Wilde Westen

  Zaterdag 29 september, 15:00.

  Samen met Het Wilde Westen staat een voorstelling van LA HOLANDESA op het programma. Na afloop schuiven scenarist Daan Gielis en producent Daniëlle Guirguis aan voor het nagesprek.

  Bestel tickets
 • Stut Theater & NFF: Je gaat zien, broer!

  Zondag 30 september, 14:00.

  Voor één keer ligt Kanaleneiland in Overvecht, want Stut presenteert in wijkcultuurhuis ZIMIHC Stefanus het jongerendrama JE GAAT ZIEN, BROER!, met omlijsting.

  Bestel tickets
 • Filmdiner The Bastard i.s.m. ZIMIHC Theater Zuilen

  Zondag 30 september, 17:30.

  Eet & kijk smakelijk, met een bijzondere filmvoorstelling, een driegangendiner én als toetje de maker van de film op de praatstoel. Dit jaar staat THE BASTARD op het (driegangen)menu.

  Bestel tickets