Fulltime vrijwilligersfuncties

Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voldoende tijd te investeren? Dan is een fulltime functie misschien iets voor jou. Als fulltime vrijwilliger op NFF 2019 krijg je meer verantwoordelijkheid, maar we vragen ook een grotere beschikbaarheid. Om je goed voor te bereiden op deze functie krijg je voorafgaand aan het festival een extraatje in de vorm van inhoudelijke trainingen.

Voor de fulltime functies ontvangen we graag je CV plus korte motivatie. Deze stuur je als aanvulling op je aanmeldingsformulier per e-mail naar [email protected]. Nadat we deze ontvangen hebben, laten we weten of we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek waarin we meer uitleggen over de functie en je graag beter leren kennen.

Naar het aanmeldingsformulier


Assistent locatiemanager

Het Nederlands Film Festival vindt plaats op verschillende locaties, waaronder het festivalhart en de bioscopen: de Winkel van Sinkel, Stadsschouwburg, Kinepolis, Pathé Rembrandt en het Louis Hartlooper Complex. Op elke locatie is een locatiemanager aanwezig die de gehele pre-productie voor de desbetreffende locatie heeft gedaan, en die er tijdens het festival voor zorgt dat alles soepel verloopt op de locatie. Als assistent ondersteun je de locatiemanager, houd je het draaiboek in de gaten, zorg je voor de publieksstromen, stuur je vrijwilligers aan en ben je het aanspreekpunt voor gasten, publiek en producenten. Als assistent locatiemanager ben je een sociaal persoon met een flexibele houding, weet je van aanpakken en kan je het hoofd koel houden in drukke situaties. Deze functie is perfect als je graag meer productionele ervaring opdoet.

Werktijden: Tijdens het festival circa zeven afwisselende draaidagen + KEES trainingen voorafgaand aan het festival. Voor deze functie dien je de eerste drie festivaldagen (27, 28 en 29 september) zeker beschikbaar te zijn.


Productie Assistent

Als Productie Assistent ondersteun je de productieleiders in de voorbereiding en uitvoering van verschillende programmaonderdelen. Je helpt bijvoorbeeld bij interne en externe evenementen, de voorbereiding en uitvoering van het Gouden Kalveren Gala of het reilen en zeilen van een filmdag. Het zal vaak voorkomen dat jij degene bent die mensen uit de brand helpt met afwisselende klussen. Wil je kennis opdoen met productioneel werk van verschillende projecten die plaatsvinden tijdens het NFF? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je bovendien veel beschikbaar? Meld je dan aan voor deze functie.

Werktijden: Voorafgaand aan en tijdens het festival circa zeven afwisselende diensten (ochtend, middag en avond) + een KEES training voorafgaand aan het festival. Voor deze functie dien je de eerste drie festivaldagen (27, 28 en 29 september) zeker beschikbaar te zijn.


Carservicebalie medewerker

Tijdens het festival worden juryleden, VIP’s en andere gasten rondgereden door onze carservice. Ter ondersteuning van dit team zijn we op zoek naar carservicebalie medewerkers. Als baliemedewerker werk je bij de premières in de Stadsschouwburg Utrecht. Je takenpakket bestaat uit het begeleiden van gasten bij het voorrijden en contact houden met de persmedewerker op de rode loper voorafgaand aan de premières. Na afloop ben jij het ontmoetingspunt voor gasten en chauffeurs en koppel je deze aan elkaar. Jij zorgt ervoor dat alle ingeplande ritten worden uitgevoerd en dat iedereen weer veilig thuis komt. Werk jij secuur, kun je goed plannen en bewaar je makkelijk het overzicht? Kom helpen bij de carservicebalie.

Werktijden: Tijdens het festival dagelijks van 17:00 tot 01:00 uur en in het weekend ook overdag.


Naar het aanmeldingsformulier