Enquête NFF donateurs

NFF merchandisepakket + vrijkaarten voor het festival in september winnen? Vul nu ons onderzoek over donateurschap in! Of je nu donateur bent of niet: we horen graag van je! Het invullen duurt enkele minuten en je antwoorden zijn volledig anoniem. Alvast bedankt voor het meedoen! Winnaars krijgen bericht via e-mail.

Deel 1: In dit deel van de enquête worden enkele vragen over jou gesteld.
Deel 2: In dit deel van de enquête worden enkele vragen over jou en het geven aan cultuur gesteld.
Welke waarde heeft het Nederlands Film Festival voor jou? Je kunt meerdere antwoorden kiezen.
Wanneer doneer je graag? Je kunt meerdere antwoorden kiezen. Ik doneer graag, als ik...
Deel 3: In dit deel van de enquête worden enkele vragen over jouw donatie en het festival gesteld.
Voel je jezelf gewaardeerd door het Nederlands Film Festival op het moment dat je hebt gedoneerd? Op een schaal van 0 tot 10, waarbij 0 de laagste is en 10 de hoogste.
Is er volgens jou genoeg betrokkenheid tussen jezelf als donateur en het Nederlands Film Festival? Op een schaal van 0 tot 10, waarbij 0 de laagste is en 10 de hoogste.
Hoe tevreden ben je als donateur over jouw relatie met het Nederlands Film Festival? Op een schaal van 0 tot 10, waarbij 0 de laagste is en 10 de hoogste.
Deel 4: Dit is het laatste onderdeel van deze enquête.

Bedankt voor je medewerking aan dit onderzoek! Wil je kans maken op twee vrijkaarten voor een filmvertoning tijdens NFF (22 – 29 september 2023) of unieke festivalmerchandise pakketten? Vul dan hier je e-mailadres in:

25%