Teledoc Campus - Torso

Olivier S. Garcia Korte documentaire - 2019 - 25 min.

Axel wil zijn rumoerige verleden achter zich laten en een nieuw begin maken als bodybuilder. Intussen wordt hij geconfronteerd met zijn tekortkomingen als vader.

Zijn gehavende lichaam vol littekens en tatoeages bewijst dat Axel een ruige tijd achter de rug heeft. Dat moet voorgoed verleden tijd zijn, vindt hij. Het kweken van keiharde spieren voor een grote bodybuildingwedstrijd is een nieuw begin. Hij wil bewijzen dat kracht en discipline zelfs de diepste wonden kunnen helen, maar zal een weekendje weg ook de kloof tussen Axel en zijn twee zoons kunnen overbruggen? Via bespiegelingen legt Axel zijn gebreken als vader en mens bloot en roept hij de vraag op of iedereen een tweede kans verdient.

Tickets

Première Teledoc Campus

Pathé Rembrandt 1 za 28 sep 10:00 - 14:54 11,00

10:00

Teledoc Campus - Door wilskracht sterk

Muziekvereniging Door Wilskracht Sterk is een toevluchtsoord voor de buitenbeentjes uit de samenleving. Maar lukt het hen om het dreigende slotakkoord van de vereniging te voorkomen?

Lengte: 24min
Regie: Nina Karim van Oort
lees meer

10:24

Teledoc Campus - Torso

Axel wil zijn rumoerige verleden achter zich laten en een nieuw begin maken als bodybuilder. Intussen wordt hij geconfronteerd met zijn tekortkomingen als vader.

Lengte: 25min
Regie: Olivier S. Garcia
lees meer

10:49

Dankwoord


10:53

Teledoc Campus - Echo

Via een serie gesprekken met de leden van het samengestelde gezin waar hij zelf uit voortkomt, probeert de filmmaker te achterhalen wat een gezin tot een gezin maakt.

Lengte: 27min
Regie: Huibert van Wijk
lees meer

11:20

Dankwoord


11:24

Teledoc Campus - Goodwill Dumping

Rond de voor het goede doel ingeleverde tweedehandskleding is wereldwijd een enorme industrie ontstaan. Deze gestileerde documentaire toont de gevolgen van onze liefdadigheid.

Lengte: 27min
Regie: Teddy Cherim
lees meer

11:51

Dankwoord


11:55

12:46

Teledoc Campus - Overtijd

Schuldgevoel, twijfel, verdriet en schaamte zijn allemaal bekende emoties voor jonge vrouwen die abortus plegen. Drie van hen delen hun ervaringen en doorbreken de taboesfeer.

Lengte: 25min
Regie: Tessa Louise Pope
lees meer

13:11

Dankwoord


13:15

Teledoc Campus - Alleen op de wereld

Anna en Kjeld zoeken ieder op hun eigen manier naar een invulling van het leven en naar iets wat ze kunnen achterlaten. Maar zit de zin van het leven in antwoorden, of juist in het vragen?

Lengte: 23min
Regie: Iris Grob
lees meer

13:38

Dankwoord


13:42

Teledoc Campus - Huidhonger

Een simpele aanraking kan een waaier aan emoties oproepen die liggen opgeslagen in de huid. Maar wat te doen als die aanraking er niet is en het verlangen naar fysiek contact onvervuld blijft?

Lengte: 23min
Regie: Lieza Röben
lees meer

14:05

Dankwoord


14:09

Teledoc Campus - Vader

Een vader onderneemt een roadtrip met zijn bijna volwassen zoon, die hij al zes jaar niet meer heeft gezien. Hoe dat kwam, wordt in deze documentaire stukje bij beetje duidelijk als de twee hun band proberen te herstellen.

Lengte: 24min
Regie: Isabel Lamberti
lees meer

14:33

Dankwoord

14:54

Teledoc Campus | Alleen op de wereld & Echo & Torso

Louis Hartlooper Complex 3 ma 30 sep 13:00 - 14:44 11,00

Q&A's met regisseur Iris Grob van Teledoc Campus - Alleen op de wereld, regisseur Huibert van Wijk en producent Julia Rombout van Teledoc Campus - Echo, en regisseur Olivier S. Garcia van Teledoc Campus - Torso.

Devil's Pie - D'Angelo

Kinepolis Jaarbeurs 3 ma 30 sep 21:45 - 23:49 11,00

Met Teledoc Campus - Torso als voorfilm. Q&A met regisseur Olivier S. Garcia van Teledoc Campus - Torso.

Credits

Regie Olivier S. Garcia
Scenario Olivier S. Garcia
Productiebedrijf
Koosje de Pooter
Camera
Montage
Sound Design
Set geluid
Omroep
Productieland(en)
Nederland