Te lang single?

Ayu Lourenburg Korte documentaire - 2018 - 18 min.
In deze korte documentaire schetsen drie jonge single vrouwen een verfrissend beeld over hoe het is om vrijgezel zijn, en wat liefde en geluk betekenen wanneer je solo door het leven gaat.
 
Waarom kleeft er zo’n somber stickertje van eenzaamheid aan vrijgezellen in onze hedendaagse maatschappij? Ben je per definitie gelukkiger in een liefdesrelatie? In deze korte documentaire wordt een hernieuwde blik geworpen op het fenomeen van singles, bezien door de ogen van drie jonge vrouwen. Een mozaïek aan verhalen waarbij liefde, geluk en alleen zijn centraal staan en het tegenovergestelde van eenzaamheid en liefdeloosheid getoond wordt. Alleen zijn kan namelijk óók de deuren openen naar bronnen van liefde en geluk.

Tickets

NFF Studentencompetitie 5

Kinepolis Jaarbeurs 1 za 29 sep 18:45 - 20:29

Q&A's met regisseur Daan Lucas van Toren, en regisseur Carolien van Maaswaal en producenten Lotte Schmidt en Mathilde Niekamp van Zelf

NFF Studentencompetitie 5

Kinepolis Jaarbeurs 3 di 2 okt 14:00 - 15:46

Q&A's met regisseur Carolien van Maaswaal en producenten Lotte Schmidt en Mathilde Niekamp van Zelf, en met regisseur Ayu Lourenburg van Te lang single?.

Credits

Scenario Ayu Lourenburg
Producent(en) Ayu Lourenburg
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Set geluid
Muziek
Productieland(en)
Nederland

Ook interessant