De Ontmoeting - When We Were Strangers

Ayla Spaans Korte film - 2019 - 8 min.

In een huis vol feestgangers bloeit zonder woorden een liefde op, om na een nacht vol bijzondere gevoelens tegen het ochtendgloren weer uit te doven.

Ayla Spaans debuteert met dit non-verbale, experimenteel getoonzette liefdesverhaal. Als Lila overdag naar een feest gaat, wordt ze bij binnenkomst overrompeld door emoties en voelt zich verloren. Tot ze Luca ontmoet. Ze worden verliefd en gaan samen op avontuur. Elke kamer in het huis staat voor een nieuwe fase in hun relatie. Kleur, dans, geluid en beweging nemen je mee in hun gevoel. Maar als toch de verwarring toeslaat en de ochtend aanbreekt, raken ze elkaar in de laatste kamers weer kwijt. Was het allemaal een illusie?

Tickets

Première De Ontmoeting

Louis Hartlooper Complex 1 zo 29 sep 21:15 - 22:50 11,00

21:15

De Ontmoeting - Kimya

De twaalfjarige Josephine is altijd omringd door haar luidruchtige Keniaanse familie. Maar deze keer is ze voor het eerst alleen thuis. De stilte valt haar zwaar.

Lengte: 8min
Regie: Amira Duynhouwer
lees meer

21:23

De Ontmoeting - When We Were Strangers

In een huis vol feestgangers bloeit zonder woorden een liefde op, om na een nacht vol bijzondere gevoelens tegen het ochtendgloren weer uit te doven.

Lengte: 8min
Regie: Ayla Spaans
lees meer

21:31

De Ontmoeting - Het Begin en het Einde

Al kijkend op haar telefoon rijdt een zwangere politieagente een man aan. In de veronderstelling dat hij dood is, wil ze haar misdaad verhullen. Dan doemen twee bejaarde mannen op – het begin van onverwachte ontwikkelingen.

Lengte: 8min
Regie: Wessel van Wanrooij
lees meer

21:39

De Ontmoeting - Het verborgen reisbureau van Oom Tahar

De gastvrije bejaarde Tahar ontvangt couchsurfers uit alle windstreken en toont hen het ware Tunesië. Backpacker Ali uit de Malediven is één van hen.

Lengte: 7min
Regie: Chris Frieswijk
lees meer

21:46

De Ontmoeting - Zwart

Een zwarte komedie over koffie. En over de donkere toekomst waarin ongrijpbare partijen jou vanuit de online-wereld in de gaten houden en meer over je geheime verlangens weten dan zelfs je partner.

Lengte: 7min
Regie: Tommie Geraedts
lees meer

21:54

De Ontmoeting - Town Ruled by Animals

Het verhaal van het dagelijks leven in hedendaags Srebrenica, verteld aan de hand van de zwerfdieren die meer en meer de stad lijken over te nemen nu er steeds meer mensen vertrekken.

Lengte: 6min
Regie: Prisca van der Mullen
lees meer

22:01

De Ontmoeting - Swipe

Op weg naar huis ziet een meisje dat ze op haar dating-app een match heeft met een enge man, die ze eerder juist weg heeft geswiped. Ze is bang dat de man gevaarlijk dichtbij komt.

Lengte: 6min
Regie: Niels Bourgonje
lees meer

22:07

De Ontmoeting - Koekoek!

In een koekoeksklok woont een eenzame man die elk uur uit zijn huisje wordt gelanceerd om precies op tijd te 'koekoeken'. Tot hij in deze bizarre komedie voor een onverwacht dilemma komt te staan.

Lengte: 8min
Regie: Jörgen Scholtens
lees meer
22:50

VICE NIGHT

Kinepolis Jaarbeurs 7 do 3 okt 19:00 - 20:48 13,00

VICE, het grootste jongerenmediamerk ter wereld, omarmt de Nederlandse film en stelt met het NFF een programma samen met recente spraakmakende korte films en documentaires.

Q&A's met regisseur Ayla Spaans van De Ontmoeting - When We Were Strangers, regisseur Mario Gonsalves van Patroon, regisseur Gonzalo Fernandez van KORT! - Colosseum, en scenarist en kostuumontwerper Lisa Konno van Teledoc Campus - Goodwill Dumping.

Meer info

Credits

Regie Ayla Spaans
Scenario Ayla Spaans
Producent(en) Ushani Karunadasa
Ayla Spaans
Productiebedrijf
Ushani Karunadasa
Ayla Spaans
Coproducent(en)
Mascha Spaans
Jessica Varkevisser
Coproductiebedrijf
De Ontmoeting
Vice Benelux BV
Camera
René Huwaë
Production Design
Daylene Kroon
Montage
Ayla Spaans
Kostuumontwerp
Danja Dane
Sound Design
Ruud de groot
Muziek
Boris Acket
Lilli Bos
Efrem Toto Boroto
Cast
Madelief Veldhuisen
Yassine el Ouardi
Madelief Veldhuisen
Yassine el Ouardi
Claire de Caluwe
Darion Thompson
Giorgio Lepelblad
Isabel Boenders
Janne Bless
Ricky Nainggolan
Stephanie Bonnet
Yoeri Pham
Still fotografie
René Huwaë
Choreografie
Nicola Hepp
Productieland(en)
Nederland