Champ

Cassandra Offenberg Korte documentaire - 2019 - 16 min.

Het veertienjarige, veelbelovende kickbokstalent Esma wil 's werelds beste vechter worden. Maar ze kampt tegelijkertijd met de constante angst om haar ernstig zieke moeder te verliezen.

Esma Aras groeit op in de Haagse Molenwijk en is een veelbelovend kickbokstalent: ze is zelfs Nederlands kampioen. Ze valt op tijdens de trainingen tussen de oudere jongens en droomt ervan op de grootste vechtgala’s te schitteren en geschiedenis te schrijven. Terwijl Esma zich voorbereidt op een spannende wedstrijd, wordt haar moeder - die al langer ernstig ziek is - opgenomen in het ziekenhuis. Esma leeft altijd met de angst haar moeder te verliezen. Maar ze probeert zich groot en sterk te houden en vindt het moeilijk om haar kwetsbaarheid te tonen.

Tickets

NFF Debuutcompetitie 1

Kinepolis Jaarbeurs 3 za 28 sep 13:00 - 14:50 11,00

Q&A's met regisseur Juul op den Kamp van Onder druk en regisseur Victoria Warmerdam en producent Trent van Korte kuitspier.

Meer info

Kort: Kids special

Louis Hartlooper Complex 3 zo 29 sep 11:30 - 12:47 11,00

Verzamelprogramma metUltrakort - Blind Date, Schroom - Lulu, Jetski, De man die achter de horizon keek, Schroom - Tom, Champ en Schroom - Lily. Q&A met regisseur Camiel Schouwenaar en animator Maarten Heinstra van Ultrakort - Blind Date.

Meer info

Kort: Sterke verhalen

Louis Hartlooper Complex 2 wo 2 okt 13:00 - 14:32 11,00

Q&A met regisseur Marieke Niestadt van Meeting the Other Woman.

Meer info

Credits

Producent(en) Maarten Kuit
Productiebedrijf Hazazah Pictures
Sam Godfried
Camera
Montage
Sound Design
Set geluid
Muziek
Wouter van den Boogaard
Justin Welraven
Omroep
NTR
Grafische vormgeving
Abel van Erkel
Productieland(en)
Nederland