Een op zolder opgesloten oude man beseft plots dat de zondvloed op komst is. Gehaast treft hij voorzorgsmaatregelen. Warme ode aan de verbeeldingskracht met Jan Decleir als vrijzinnige Noach.
Terwijl hij wacht totdat het buiten droog wordt, kerft een oude man, opgesloten in het zolderkamertje van zijn dochter, houten dieren. Onwetend van het inventieve systeem dat dochterlief bedacht heeft om het buiten altijd te laten regenen, vlucht hij in zijn eigen fantasiewereld. Plots beseft hij dat de zondvloed op komst is, en er voorzorgsmaatregelen getroffen moeten worden.

Credits

Sound Design
Visual Effects
Productiebedrijf
Cinnamon Entertainment
Distributie
La Big Family

Titel: Zondvloed
Jaar: 2007
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2007

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still