Jeugdserie waarin Fay (14) en Boris (10) ontdekken dat hun ouders zichzelf hebben laten vervangen door robots. Robots die te hacken zijn, zodat de 'ouders' alles doen wat de tieners willen...
Fay (14) en Boris (10) ontdekken dat hun ouders zichzelf hebben laten vervangen door robot-replicas. Waarom? Omdat het Claudia en Joost maar niet lukte om hun veeleisende banen te combineren met een hectisch gezinsleven. Robots lijken dé oplossing. Maar als de tieners ontdekken hoe ze de robots kunnen hacken en hun nieuwe ‘ouders’ naar hun pijpen kunnen laten dansen, loopt het gruwelijk uit de klauwen. De chaotische familie Hoogland moet in deze jeugdserie de krachten bundelen om de strijd met de robots aan te gaan.

Titel: Zenith
Jaar: 2017
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still