Gevoelige en tikje mysterieuze clip waarin een verloren liefde nog steeds rondspookt in het hoofd van een jonge ballerina.
Achter het soulvolle Young & Sick gaat de Nederlander Nick van Hofwegen schuil, die vanuit Amerika opereert. Behalve muzikant is hij ook ontwerper van albumhoezen, voor onder anderen Robin Thicke en Maroon 5. Het visuele aspect van zijn clip bij Ghost of a Chance liet hij echter over aan regisseur Jeroen Houben. Die maakte er een romantisch spookverhaal van, waarin een jonge ballerina gekweld wordt door de herinnering aan een verloren liefde. Overal duikt zijn verschijning op: in de huiskamer, in de kerkbanken en langs de weg.

Credits

Productiebedrijf
Bäst

Titel: Young & Sick - Ghost of a Chance
Jaar: 2014
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still