Een fotoklus op een bijzondere begraafplaats te midden van de Zweedse bossen neemt een spookachtige wending wanneer de fotograaf bij toeval een geheimzinnige dame voor haar lens krijgt. Kan ze nog vluchten?
Een beklemmend horrorgevoel bekruipt je in deze kalm gefilmde verbeelding van een vreemde ontmoeting op de beroemde, door hoge pijnbomen omgeven Zweedse begraafplaats Skogskyrkogården. Een fotograaf is daar aan het werk. Bij toeval ziet ze hoe een oude vrouw een lantaarn op een graf plaatst. Ze drukt af. De vrouw kijkt om. Betrapt! Vanaf dat moment krijgt de fotograaf steeds sterker het angstige gevoel dat de dame haar achtervolgt.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Geluidsnabewerking

Titel: Woodland Cemetery
Jaar: 2020
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2020

DramaHorrorBuitenland

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.