Poëtische korte documentaire over twee mensen, hun acht kinderen en kudde koeien, en het besef dat het leven soms anders loopt dan je hoopte.

De ochtend is nog mistig, natte kleding hangt stil aan de kleurrijke touwtjes. De stilte overheerst als hij in de vroege uren van huis vertrekt. Zij blijft achter met de kinderen, de wespen eten jam van de grond. Korte documentaire over twee mensen, verbonden door een eeuwige tijd samen. Het stel heeft acht kinderen en de zorg voor hun kudde koeien. Dat het leven niet precies zo is verlopen als gehoopt, is iets dat ze moeten delen. Poëtisch verhaal over hoe twee mensen afzonderlijk van elkaar hetzelfde landschap bewandelen.

Credits

Producent
Set geluid
Productiebedrijf
Aristoteles Workshop

Titel: When the Dragon Came - (monologues)
Jaar: 2018
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills