Romantische komedie waarin een idealistische mediator en haar harde tegenpool allebei azen op promotie. Tijdens deze competitie moeten ze hun overtuigingen over liefde, huwelijk en werk bijstellen.
De idealistische, ambitieuze echtscheidingsmediator Cato en de brallerige, nietsontziende advocaat Gijs komen tegenover elkaar te staan in een race om promotie. Ze worden in deze romantische komedie gedwongen samen te werken en dat lijkt rap gedoemd te mislukken. Maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Kun je überhaupt in de liefde geloven als je van echtscheidingen je werk hebt gemaakt?

Titel: Wat Is Dan Liefde
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 44 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2020

Gouden FilmRomantiekHumorDrama

Gouden Kalf nominaties

Beste Vrouwelijke Bijrol (2020)
Anneke Blok
Beste Mannelijke Bijrol (2020)
Michiel Romeyn
Beste Vrouwelijke Bijrol (2020)
Aiko Beemsterboer

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.