Niets is wat het lijkt als de levens van de twee jonge Amsterdammers Hafid en Claire elkaar kruisen in een lege nachtwinkel.
Niets is wat het lijkt tijdens deze vluchtige ontmoeting in een lege nachtwinkel. Wanneer Claire van haar studentenvereniging een flauwe opdracht moet uitvoeren, treft ze Hafid achter de balie. De serieus ogende Amsterdammer lijkt haar een koekje van eigen deeg te geven. De vraag borrelt al snel op wie nu eigenlijk wie bespeelt. Eén ding is zeker: na die paar minuten waarin de levens van deze totaal verschillende mensen elkaar kruisen, zal alles voorgoed anders zijn.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects

Titel: Wacht nacht
Jaar: 2016
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

ThrillerActie & AvontuurDramaMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.