Psychologisch drama waarin Melle zijn strenggelovige geboortedorp bezoekt voor de begrafenis van zijn jeugdvriend. Juist daar lijkt hij eindelijk aansluiting te vinden bij een vrijgevochten dorpeling.
Psychologisch drama waarin Melle naar zijn strenggelovige geboortedorp terugkeert voor de begrafenis van een oude jeugdvriend. Juist daar ontmoet hij een vrijgevochten dorpeling. Maar door de samenkomst van heftige omstandigheden en de grote spanning in Melle's hoofd, eindigt het bezoek in een uitbarsting van frustraties bij de verkeerde persoon, op het verkeerde moment.

Titel: Waar zij waren
Jaar: 2015
Duur : 22 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.