Droogkomische coming of age-film over een even onverwachte als hartverwarmende ontmoeting tussen twee totaal verschillende mannen: een volgzame taartbezorger en een ietwat nukkige lasser.
Een volgzame taartbezorger is de route naar zijn bezorgadres kwijt en zijn telefoon is ook nog uitgevallen. Hij klopt aan bij de werkruimte van een hem onbekende, ietwat nukkig ogende lasser, in de hoop op hulp. Hij heeft geluk: de deur gaat open. Uit hun aanvankelijke ongemak ontpopt zich een ontwapenende ontmoeting die de vonk, opvallend genoeg, doet overslaan. Droogkomische coming of age-film over een even onverwachte als hartverwarmende ontmoeting tussen twee totaal verschillende mannen.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects

Titel: Vonk
Jaar: 2015
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

HumorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.