Ze jagen hun dromen na, groeien uit elkaar, worden verliefd, nemen hun verlies en strijden samen voor de winst: de voetbalmeiden van FC Athena. Première van vier afleveringen van de elfdelige jeugdserie.
Ze jagen hun dromen na, groeien uit elkaar, worden verliefd, nemen hun verlies en strijden samen voor de winst: de voetbalmeiden van FC Athena. In de elfdelige jeugdserie, waarvan het NFF vier afleveringen vertoont vóórdat deze op televisie worden uitgezonden, staat elk deel een ander teamlid centraal. Hoewel de belevingswerelden en achtergronden van de voetbalsters verschillen, vinden de jonge meiden elkaar in hun grote liefde voor het voetbal en in hun missie zich staande te houden op hun door jongens gedomineerde club.

Titel: Voetbalmeisjes
Jaar: 2016
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2016

JeugdSportDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.